POLİTİKA Haber Girişi : 29 Eylül 2018 14:46

KARARSIZ SEÇMEN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞACAĞIZ

KARARSIZ SEÇMEN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞACAĞIZ
Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatı, eylül ayı danışma meclisi toplantısı ile mart 2018 yerel seçim startını verdi.

Ak Parti Narlıdere Yerel Seçim Startı Verdi

Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatı, eylül ayı danışma meclisi  toplantısı ile mart 2018 yerel seçim startını verdi. İlçe başkanı Aslan Bilgi seçimlerde kararsız seçmenler üzerinde yoğunlaşacaklarını söylerken il başkanı Aydın Şengül de Narlıdere’li seçmenlerin CHP tarafından kullanılmaktan rahatsız olduğunu ifade etti.

Ak Parti Narlıdere eylül ayı olağan danışma meclisi toplantısı yapıldı. İlçe danışma meclisine; Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ak Parti İzmir il başkanı Aydın Şengül, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, “Biz göreve geldiğimizden bu yana huzurlu bir şekilde ve eksiksiz olarak görev yaptık. Narlıdere her türlü mozaiğe sahip. Bizde bu mozaikleri göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahalleye girdik. Her sokakta siyaset yaptık. Amacımız vatandaşımıza hizmet edip, derdine deva olmak. Narlıdere için 5 proje hazırladık. Baraj projesinin temeli atıldı. Mahalle sağlıklaştırma projemiz devam ediyor. Narbel camisinde kazı çalışmaları başladı çok yakında temeli de atılacak. 1 okul yıkıp yerine 3 okul yapma projemiz de olumlu şekilde devam ediyor. TOKİ için çalışmaların daha da hızlanması için bir vekilimizden rica edeceğiz “dedi.

KARARSIZ SEÇMEN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞACAĞIZ

İl başkanı Aydın Şengül vasıtasıyla siyasete atıldığını belirten Aslan Bilgi, “İl başkanlığımızın çok güzel bir seçim çalışması var. İlçelerde kırmızı, yeşil ve sarı noktaları belirleyecekler. Sarı noktalar kararsız seçmeni ifade ediyor. Biz de bu kararsız seçmenler üzerinde yoğunlaşacağız. İl başkanımıza yaptığı bu çalışmadan dolayı da teşekkür ediyorum. Ben il başkanım Sayın Aydın Şengül vasıtasıyla siyasete atıldım. İlde çok düzenli, disiplinli bir çalışma var. İlçe teşkilatları da il başkanlığımız gibi bir disiplin yakalayabilirse İzmir’de çok büyük bir başarı yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

NARLIDERE HİZMETE ÇOK MUHTAÇ

İzmir milletvekili seçildikten sonra Narlıdere’den ev alıp buraya yerleştiğini belirten Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda BölünmezÇankırı, “Henüz Mardin milletvekiliyken İzmir’e insan hakları ihlalleri konusunda bir çalışma yürütmek için gelmiştim. O zaman Narlıdere ilçe başkanımız Aslan Bilgi ile tanışmıştık. İlk tanıştığım ilçe başkanlarımızdan biri olduğu için bende çok önemli bir yeri var. Ben artık bir Narlıdere sakini olarak sizin vekilinizim. Narlıdere hizmete muhtaç bir ilçemiz. Burada Ak Parti’yi iyi anlatmamız lazım. 16 yılda ne yaptığımızı, cumhurbaşkanımızın vizyonunu ve misyonunu anlatmamız lazım. Narlıdere’deki olumsuz algıyı kırmak çok zor değil. Teşkilatımızın çalışmalarıyla ufak da olsa bir fark yaratacağımızı düşünüyorum. Teşkilatımızda görev yapmış ve şu anda görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

NARLIDERE’Lİ SEÇMEN KULLANILMAKTAN RAHATSIZ

Ak Parti İzmir il başkanı Aydın Şengül de konuşmasında şu konulara değindi, “Bizim işimiz oy istemek değil. Bizim amacımız samimiyetlerini ve gönüllerini kazanmak. Narlıdere çok zor burada Alevi vatandaşlarımız var ve onların Ak Parti’ye karşı ön yargıları var. Olabilir. Ama Alevi vatandaşlarımıza onların sorunlarının çözümünün CHP’de olmadığını anlatmalıyız. Burada olurlarsa sorunları beraber çözeriz. Kutuplaşırsak hiçbir sorunu çözemeyiz. Bizim partimizde kimsenin başka birisini inancı ve kimliğinden dolayı sorgulama hakkı yok. Böyle yapan birisinin bizim partimizde işi yok. Narlıdere’de doğru, herkesin benimseyeceği, kucaklayacağı bir aday bulursak ve iyi bir şekilde anlatırsak burada bile seçimi alabiliriz.  Buradaki insanlar da kullanılmaktan inanılmaz rahatsız. Narlıdere’li seçmen ne de olsa CHP bizim oyumuzu kesin görüyor, sen bana mahkumsun Ak Parti’ye hayatta oy veremezsin deyip hiçbir hizmet yapmadığını biliyor. Seçmenin kızgınlığı birikiyor. Bu kızgınlık bir patlarsa CHP’ye sandık öyle bir ders verir ki. Sizin de buna katkı koymanız lazım. Ben Narlıdere’de başarılı olacağımıza inanıyorum

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.