YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 29 Nisan 2018 11:54

Kardeş Şehirler Yemekte Ağırlandı

Kardeş Şehirler Yemekte Ağırlandı
Bu yıl 478’inci kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katılmak üzere Manisa’ya gelen kardeş şehirler Ingolstadt ve Prijedor heyetleri akşam yemeğinde ağırlandı
Bu yıl 478’inci kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katılmak üzere Manisa’ya gelen kardeş şehirler Ingolstadt ve Prijedor heyetleri akşam yemeğinde ağırlandı.
478’inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katılmak üzere Manisa’ya gelen kardeş şehirler Ingolstadt ve Prijedor şehirlerinin heyetleri akşam yemeğinde ağırlandı. Kanyon restorantta gerçekleştirilen yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Harun Yıldız, Kardeş şehir Prijedor Belediye Başkan Yardımcısı Aleksandar Miljus, Meclis Üyeleri Valentina Sovilj, Goran Velaula ve Sabahudin Gabirovic ile kardeş şehir Ingolstadt Belediyesi Meclis Üyeleri Petra Volkwein ve Christian Höbusch ile Kültür Ofisi Başkanı Jürgen Köhler katıldı. Yemekte konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, konuklara Manisa ve Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hakkında bilgiler aktardı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.