SPOR Haber Girişi : 12 Kasım 2016 12:25

Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

Karşıyakalılar güne sporla başlıyor
Her yaşta sporu teşvik etmek ve vatandaşları fiziksel aktivitelere yönlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, hafta içi her sabah ücretsiz spor etkinlikleri gerçekleştiriyor.
Büyük 

ilgi gören sabah sporu ve aerobik etkinliği kış döneminde devam ederken; Kasım ayı itibariyle zumba, pilates ve yoga dersleri de Karşıyakalılar ile buluşuyor.

3 BİN KİŞİ SPOR YAPTI

Nisan ayından bu yana devam eden sabah sporu ve aerobik etkinliği ile yaklaşık 3 bin kişiye hizmet veren Karşıyaka Belediyesi, her yaştan Karşıyakalılara kış aylarında da spor yaptıracak. Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda her pazartesi, salı ve perşembe sabahı gerçekleşen etkinlik, hava koşulları uygun olduğu sürece devam edecek. Nazım Hikmet Parkı'nda yapılan sabah sporu ise Muharrem Candaş Spor Salonu'na taşındı. Karşıyakalılar burada da kış boyunca aynı günler saat 08.30-09.30 arasında spor yapma imkanı bulacak.

PİLATES, ZUMBA, YOGA

Vatandaşlardan gelen talep üzerine başlatılan pilates dersleri, her salı günü 09.00-10.00 saatleri arasında, Muharrem Candaş Spor Salonu'nda yapılacak. Hem eğlenmek hem de forma girmek isteyenler; 18 Kasım itibariyle, cuma sabahları Muharrem Candaş Spor Salonu'ndaki zumba derslerine katılabilecek. Yoga buluşmaları ise 23 Kasım'da başlayacak; aynı salonda her çarşamba sabahı devam edecek.

"HERKESİ BEKLİYORUZ"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Daha fazla insanımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlamak adına, uzmanlar eşliğinde spor etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kış daha fazla branşla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Etkinliklerimiz tamamen ücretsiz ve yaş sınırı yok. Sağlığı uygun olan ve güne zinde şekilde başlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.