POLİTİKA Haber Girişi : 30 Mart 2018 13:57

“Kaybedecek vaktimiz yok”

“Kaybedecek vaktimiz yok”
Pazar günü düzenlenen AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Arslan ve yönetimi mazbatalarını aldı.

“Kaybedecek vaktimiz yok”

Pazar günü düzenlenen AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Arslan  ve yönetimi mazbatalarını aldı. kongre süreci boyunca ilçedeki çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Arslan, “ Tempomuzu arttırarak 2019 seçimlerinde AK Partimizi Buca’da 1. parti yapacağız” dedi.

 Arslan mazbatasını aldı; Hedef 2019
Buca İlçe seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alan Mustafa Arslan ve ekibi çalışmalara hemen başladı.Yeniden düzenlenen AK Parti Buca İlçe Başkanlığı yönetimi ilk yönetim kurulu toplantısını mazbata töreni sonrası ilçe binasında gerçekleştirdi..Kongreye büyük ve coşkulu bir katılım olduğunu belirten Arslan, “ Heyecanımıza heyecan katarak bizi 2019 seçimleri için şevklendiren üyelerimize ve hemşerilerime teşekkür ediyorum her anlamda çok güzel bir kongre yaşadık şimdi de mazbatamızı aldık artık kaybedecek vaktimiz yok önümüzde kazanmamız gereken çok önemli bir seçim var. Bucalı hemşerilerimizin bizden talep ettiği daha yaşanabilir bir Buca için gecemizi gündüzümüze katarak 2019 seçimlerine odaklanacağız. Kongre süreci boyunca da kapı kapı gezen değerli üyelerimizle birlikte tempomuzu arttırarak AK Partimizi Buca’da 1..parti yapacağız. Buca’da hemşerilerimizin bizlere ilettiği binlerce sorun var o sorunlara çare olabilmek için adeta gün sayıyoruz. Bunu başaracak birlik ve beraberliğimiz var bütün Buca’yla kucaklaşarak 2019’da ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ederim dedi.”


2019’da gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler ve akabinde 2023 hedefleri doğrultusunda Buca için çalışacak olan Mustafa Arslan’ın yeni ekibinde şu isimler bulunuyor:

ASİL LİSTE: Mustafa ARSLAN, İsa NEZİR, Cevdet GÖKDOĞAN, Ali BOYLA, Ali KAYMAZ, Cihan ARSLAN, Ekrem GÜNDOĞDU, Ercan GEÇGEL, Gülay SAKARTEPE, Hakan KALFAOĞLU, Hüseyin OYGUR, Hüseyin PAŞAOĞLU,  İzzet PİLGİR, Kemal BAYANDUR, Mehmet TAŞYAĞAN, Abdurrahim ERTAŞ, Nurettin AKMEŞE, Nusret GEZİCİ, Osman BÜLBÜL, Saadettin KARAGÜL, Sıraç DEMİR, Tuğba DENİZ, Uğur ŞENYILDIZ, Yurdagül AKSOY, Yusuf GÜLTEKİN.

YEDEK LİSTE:Uğur EROĞLU, Tandoğan BOSTANCI, Oktay AY, İlhan KARAKUŞ, Fevzi ÖZER, Ercan KIRDAĞ, Mustafa ŞEKERCİSOY, Murat YEŞİLTAY, Ekin TATLI, Suat YAVAN, Engin AYDIN, Mehmet GÜNEŞ, Pelin ERDEM

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.