EKONOMİ Haber Girişi : 10 Haziran 2020 14:30

Kent A.Ş. Tesisleri Açılıyor

Kent A.Ş. Tesisleri Açılıyor

Kent A.Ş. Tesisleri Açılıyor

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.’ye bağlı kafeler açılıyor. Dezenfekte ve hijyen çalışmaları biten,  sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen Denizkent Self Kafe, Tersane Kafe ve Park Kafe 10 Haziran itibarıyla misafirlerini ağırlayacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından normalleşme süreci nedeniyle yayımlanan genelge doğrultusunda, faaliyetleri geçici süreliğine kısıtlanan lokanta, restoran, kafe, gibi yerlerin 1 Haziran 2020 Pazartesi yeniden açılacağı bildirilmişti. Kent A.Ş. genelge doğrultusunda alınan kararlar ve Covid-19’a karşı alınacak önlemler ile ilgili personellerine eğitim düzenleyerek, tesislerinde dezenfekte ve hijyen çalışması yaptı. Çalışmaları biten Denizkent Self Kafe, Tersane Kafe ve Park Kafe 10 Haziran itibarıyla misafirlerine hizmet vermeye başlıyor.

HİJYEN KONUSUNDAKİ TİTİZ ÇALIŞMA GÖZE ÇARPIYOR

Tesislerinde Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönerge doğrultusunda değişiklikler yapan Kent A.Ş., sosyal mesafe planına göre düzenlenen kafe ve restoranlarında uyguladığı hijyen konusundaki titiz çalışma göze çarpıyor. Tesislerin belirlenen alanlarında dezenfektan noktaları bulunuyor, menüler kare kod ile akıllı telefonlardan bakılabiliyor. Tek kullanımlık ürünlere geçiş yapan Kent A.Ş. maskesi olmayan misafirlerine maske ikramında bulunuyor. Tesislerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kent A.Ş.  yakında diğer tesislerinin de kapılarını misafirlerine açacak.

GENELGEYE HARFİYEN UYARAK TESİSLERİMİZİ DÜZENLEDİK

Kent A.Ş. Murahhas Üye Haldun Ertan “Yeni normal sürecinde hiçbir misafirimizi risk almadan tesislerimizde ağırlayabileceğiz. Her şey onların sağlıkları için özenle hazırlandı. Bizler Kent A.Ş. ailesi olarak her bir personelimizi eğitimden geçirdik. Bu eğitimin amacı hem personelimizi hem de misafirlerimizi virüse karşı korumaktır. Covid-19’la ilgili bakanlığın bize gönderdiği genelgeye harfiyen uyarak tesislerimizi düzenledik. İlk etapta üç tesisimizi açıyoruz, çok yakında diğer tesislerimizdeki çalışmaları bitirerek misafirlerimizle buluşacağız.” dedi.

 

 Kent A.Ş. ile ilgili iletişim ve yer bilgilerine; sosyal medya veya internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.