ÇEVRE & SAĞLIK Haber Girişi : 18 Ağustos 2017 17:46

Kılıçdaroğlu enerjisini İzmirli siyasetçiye borçlu!

Kılıçdaroğlu enerjisini İzmirli siyasetçiye borçlu!
Tüm Türkiye Adalet Yürüyüşü boyunca 70 yaşına merdiven dayamış bir insanın insanüstü perfomansına şahit oldu. Neydi Kemal Kılıçdaroğlu'nun enerjisinin sırrı sorusuna cevap İzmirli bir siyasetçide gizli

BÜNYAMİN DOBRUCALI /

5 çift ayakkabı eskitti, 450 kilometre yolu adım adım aşmayı başardı. Üstelik bunların çoğunu nefes almayı bile güçleştiren yakıcı güneş altında yaptı. Bugünlerde MİT Tırları olayında tutuklanma tartışmalarının odağında olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Adlaet Yürüyüşü'ndeki performansıyla parmak ısırttı. Yürüyüş boyunca üç doktorun kontrolünde olan gece verdiği molalarda özel jellerle ayaklarını korumaya çalışan Kılıçdaroğlu'nun enerjisinin sırrı neydi sorusu bugüne kadar cevap bulmamıştı. O sorunun cevabını İzmirli bir siyasetçi verdi. Yürüyüş başladıktan sonra Kılıçdaroğlu'na eşlik eden isimler arasında yer alan siyasetçi Ercan Tatı, Kılıçdaroğlu'na özel bir ürün önerdiğini Kılıçdaroğlu'nun öneriyi Kabul etmesinin ardından da hemen ürünü temin ettiğini söyledi.

SİHİRLİ ÜRÜN ARI SÜTÜ!

Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı'nın Kılıçdaroğlu'na enerji vermesi için önerdiği besin ülkemizde sadece 50 kilogram üretilen arı sütüydü. Şırıngayla dil altına enjekte edilen doğal besin kelimenin tam anlamıyla yasal bir doping gibi enerji kaynağı. Her kovanda kraliçe arıların özel olarak beslenmesi için işçi arılar tarafından üretilen arı sütünün fiyatı ise el yakıyor. 10 dozluk bir setin satış fiyatı 40 Euro.   

BOLU'DAN İTİBAREN

Ercan Tatı arı sütünün Kılıçdaroğlu tarafından Bolu'dan itibaren kullanılmaya başladığını söyledi. Yürüyüşün sonuna kadar Kılıçdaroğlu'nun enerjisinde gözle görülür bir artış olduğunu vurgulayan Tatı, tamamen doğal bir besin olan arı sütünden kendisinin de kullandığını dile getirdi.



ARI SÜTÜ NEDİR?

Arı sütü, 5-15 günlük işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. ... Ana arı ve işçi arılar yumurtadan çıktıklarında aynı genetik yapıya sahip olmalarına rağmen, larva döneminde farklı oranda ve sürede arı sütüyle beslenmeleri yapılarının farklılaşmasına neden olmaktadır. İşçi arılar, 2-3 ay yaşarken, içlerinden sadece birisi 40 kat fazla; 5-7 sene ve binlerce yumurtalık bir verim ile yaşar. Bu arının tek farkı arı sütüyle beslenmesidir. İdeal arı sütü dozajlarıyla kullanıldığında insanlarda benzeri verim ve yaşam kalitesine yol açar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.