POLİTİKA Haber Girişi : 17 Eylül 2019 13:37

Kılıçdaroğlu, Hepiniz hazır olun

Kılıçdaroğlu,  Hepiniz hazır olun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Merkezefendi'de, Kazım Arslan Parkı’nı açtı.

Kılıçdaroğlu, " Hepiniz hazır olun Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı, 1. aşamayı 2. aşamada tamamlayacağız. Ülkesini seven herkesin destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu Kazım Arslan’ın tüm kesimler tarafından çok sevilen bir insandı. Denizli sevdalısydı. Vefa dediğimiz bir duygu var. Bu parkta çocuklarımız oynayacak yaşlılarımız oturacak güzel bir park kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Toplumda gerginlik var, gerginliği bir tarafa bırakıp sevgiyi ve hoşgörüyü egemen kılmalıyız. Israfa karşıyız Belediye Başkanımız tasarruf yaptığını söylüyor. Israfa karşıysak ısraf haramsa her kuruşun hesabıunı vermeliyiz. Bizim Belediyelerde sadece yoksul ailelere ve engellilere ayrıcalık yapılacak.Siyaseti halk için yapıyoruz sarayda oturanların çocukların işi var, garibanların işi yok. Ülkemiz üretimden koparılıyor, bu milli mesele tank palet fabrikasını Katarlılara ğpeşkeş çektilerneyin karşılığında bedava uçak karşılığı, Doğu Akdeniz’de bize karşı birleştiler birileri bunları söylemeli. Bunu söylemek Mustafa Kemal’in partisine, Kuvai milliyecilere yakışır yeniden Kuvai milliye hareketi başlatmalı yeniden birleşmek zorundayız. Önümüzde belki seçim var. Yerel seçimlerde  ettiğimiz başarıyı önümüzdeki seçimlerle tamamlayacağız. Ülkesini seven herkesin destek vermesini bekliyoruz.

Türkiye'nin çıkışı üretimde. Sadece tüketiyoruz. Borçlanarak tüketiyoruz. Borcu faizini ödemek için de borçlanıyoruz. Son 17 yılda yurt dışındaki bir avuç tefeciden alınan borcun faizi 170 milyar dolar. 

Herkesin kazandığı tefecilerin kaybettiği bir düzeni kurmak zorundayız. Onlar Türkiye'yi bir avuç tefeciye teslm ettiler. Borçlanma Genel Müdürlüğü kurdular. O kadar borç almışlar ki artık yönetemiyorlar. 

Hep beraber mücadele edeceğiz. Hepiniz hazır olun, yeniden yola çıkıyoruz. Yeniden baharı getireceğiz, 2. baharı getireceğiz."