POLİTİKA Haber Girişi : 19 Kasım 2016 13:22

Kılıçdaroğlu'ndan örgüte net mesaj: 'Tribünlere oynamayı bırakın'

Kılıçdaroğlu'ndan örgüte net mesaj: 'Tribünlere oynamayı bırakın'
Örgütlerin çalışmasından memnun olmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A'dan Z'ye tüm partililere net bir dille seslendi
15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaşanan kaos ortamı 'Başkanlık' tartışmalarıyla yönünü referanduma çevirdi. Başbakan Binali Yıldırım'ın 2019'a kadar erken seçim yok açıklamasına rağmen CHP lideri Kılıçdaroğlu işi sıkı tutma konusunda kararlı. Partisinin il başkanlarını Trabzon'da toplayan Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Başkanlık rejimi tartışmaları ve cinsel istismar suçlamalarına getirilmek istenen af vardı. Kulislere yansıyan bilgilere göre CHP liderinin örgüte yönelik asıl mesajında ise partililerin çalışmalarından duyduğu memnuniyetsizlik vardı. 

Milletvekili, Belediye Başkanı, Meclis üyesi , il ve İlçe Başkan'ları, Kadın ve Gençlik Kolları'na seslenen Kılıçdaroğlu'nun şu mesajı verdiği öğrenildi.

''Facebook ve Twitter'da günde iki mesaj, üç fotoğraf paylaşıyor adına 'icraat' diyorsunuz.
Konuşma yaptığınız yerlerde CHP'lilerden başka partili yok. Başka parti seçmen kitlesine gitmiyorsunuz. Gittiğiniz yerlerde de 'sen ben bizim oğlan' aynı kişilere konuşuyorsunuz. Bilgi ve araştırmaya dayalı konuşmuyor, mantıklı yorumlar yapmıyorsunuz. Ne bir derinliğiniz, ne de bir mantıklı analiz yeteneğiniz var.
Artık yeniden seçilme hırsını, milletvekili olabilme gayretini bir kenara bırakın ülke için çalışın. Önseçim yapılır diye tribünlere oynamaktan vazgeçin...''


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.