EKONOMİ Haber Girişi : 09 Mart 2017 12:05

Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz

Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz
İzmir'deki ulaşım sektörünün temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki ulaşım sektörü temsilcilerini ağırladı. Ziyarette İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Ulaşım Müdürü Alpay Kılıçkaya ve odaların yönetim kademesindeki isimler hazır bulundu.

İzmir'de ulaşım sektörüne hizmet veren bütün esnaf adına Başkan Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ederek sözlerine başlayan Celil Anık, sektörde yaşanan sıkıntıları da dile getirdi. Tramvay çalışmaları nedeniyle trafiğe kapanan güzergahlardaki taksi, taksi dolmuş ve minibüs hatlarının çalışacağı yeni alternatifler önerdiklerini belirten Anık, yaşanan sıkıntıların işbirliği ile kısa sürede aşılacağına inandığını ifade etti.

İzmir'in ulaşım konusunda iyi durumda olduğunu, var olan eksikliklerin giderilmesi için de  yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, raylı sistem yatırımlarını hiçbir esnafı mağdur etmeden sürdürebilmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti. Başkan Kocaoğlu, "Proje ve yatırımlarımızı kimsenin ekmeğini eksiltmeden tamamlamak istiyoruz" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.