KÜLTÜR-SANAT Düzenleme Tarihi : 02 Ekim 2020 11:22 Haber Girişi : 03 Ekim 2020 11:22

Klip, Ödemiş’in tanıtımına katkı sağlayacak 

Klip, Ödemiş’in tanıtımına katkı sağlayacak 

Klip, Ödemiş’in tanıtımına katkı sağlayacak 

 Ödemiş’li Avukat Orçun Çizmeci’nin seslendiği üçüncü klip, ilçenin turizm ve tarihi yerleri olan Gölcük ve Birgi’de çekildi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, klibin kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağı ifade etti. 

Ödemiş Belediyesi, kültür sanat çalışmaları kapsamında yerel sanatçıların çalışmalarına destek olmaya devam ediyor. Avukatlık mesleğinin yanı sıra uzun yıllardır müzik çalışmalarına devam eden  Orçun Çizmeci, üçüncü çalışması olan “Anneye Hasret” şarkısının klibini memleketi Ödemiş’te çekti.  

Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “ Yerel yönetimler olarak, ilçemizdeki kültür sanat çalışmalarına destek olmaya özen gösteriyoruz. İlçemizin tarihi ve doğa güzelliklerinin en iyi şekilde yansıtıldığı Birgi ve Gölcük’te çekilen bu klibin, kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum Orçun kardeşimizin mesleki yaşamının yanı sıra sanat çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. Yaklaşık bir hafta önce yayınlanan, söz ve müzik kendisine ait olan “Anneye Hasret” klibine ilgiden memnuniyetini ifade eden Orçun Çizmeci; “Doğup, büyüdüğüm güzel memleketim Ödemiş’imize bir birey olarak katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bu çalışmamın hazırlanmasında destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Eriş’e ve Ödemiş Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.