EĞITİM Haber Girişi : 09 Mayıs 2017 08:43

KPSS adaylarına büyük destek

KPSS adaylarına büyük destek
Buca Belediyesi KPSS sınavına hazırlananlar için ücretsiz ders desteği programı başlattı
İzmir İSEM( İleri Seviye Eğitim Merkezi) Akademi ile Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda başlayan hızlandırılmış eğitimler 12 Mayıs'a kadar devam edecek.

Buca Belediyesi vatandaşlara her alanda eğitim desteğini sürdürüyor. İzmir İSEM Akademi ile işbirliği yapan Buca Belediyesi, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan vatandaşlar için ücretsiz ders desteği programı başlattı. Hızlandırılmış olarak verilen dersler, tarih, Türkçe, mantık, coğrafya, vatandaşlık ve mülakat teknikleri olarak belirlendi.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda 09.00- 17.00 saatleri arasında verilen hızlandırılmış genel tekrar dersleri tüm İzmirlilerden yoğun ilgi görüyor.

Uzman eğitmenler tarafından verilen genel tekrar dersleri 09 Mayıs'ta Türkçe, 10 Mayıs'ta Sayısal- Sözel Mantık ve Mülakat Teknikleri dersleriyle sürecek. 11 Mayıs'ta Coğrafya, 12 Mayıs'ta ise Vatandaşlık derslerinin genel tekrarlarıyla KPSS'ye hazırlanan vatandaşlar ücretsiz olarak bilgilerini tazeleyip, eğitimlerini tamamlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.