YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 09 Nisan 2018 13:28

Kula’nın Körez’inde Yüzler Gülüyor

Kula’nın Körez’inde Yüzler Gülüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Körez Mahallesi’nde yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Kula’nın Körez’inde Yüzler Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Körez Mahallesi’nde yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Mahalle Muhtarı Ali Çıplak, Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesinin çalışmalarıyla mahallelerinin büyük bir değişim yaşadığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’da yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönüllerini hizmetlerle fethederken, Körez Mahallesi de bu çalışmalardan nasibini aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla modern Düğün Salonu’na kavuşan ve 20 Bin metrekare kilit parke taş döşemesi ile üst yapısı yenilenen mahallenin şimdi de arazi yolları açma çalışmaları başladı.
Muhtar Çıplak; “Hizmetlerden memnunuz”
Yapılan hizmetler sayesinde mahallelerinin şehir merkezinden bir farkı kalmadığını belirten Körez Mahallesi Muhtarı Ali Çıplak, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi yaptığı çalışmalarla mahallemizin yollarına taş döşendi. Düğün salonumuz yapıldı. Şimdi de tarla yollarımız açılıyor. Bizler hizmetlerden memnunuz. Mahallemizde büyük bir değişim yaşandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Tosun; “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kula’da asfalt, kilit parke taş döşeme, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ihtiyacı duyulan tüm mahallelere öncelik sırasıyla eşit bir şekilde hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Bugün, Körez Mahallemizdeki samimi güler yüzlü hemşerilerimizle Cuma namazında bir araya geldik. Mahallemizde daha önce tamamladığımız kilit parke taş döşemesi ve modern düğün salonu binası hizmetlerinin ardından bugünde arazi yolları açma çalışmalarına başladık. Mahallelerimizde başlattığımız çalışmalarda en büyük destekçisi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Ergün’den “Güle güle kullanın” Mesajı
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetler ve projelerle vatandaşların gönüllerini fethettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun aracılığıyla Körez Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimizin selamını aldık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ortaya koyduğumuz hizmetlerin Körez Mahallemize hayırlı olmasını ve mahalle sakinlerimizin güle güle kullanmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.