SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2017 13:42

LeBron James ve Kevin Durant'in Büyük Sırrı

LeBron James ve Kevin Durant'in Büyük Sırrı
Basketbol dünyasının en büyük iki yıldızının bundan altı yıl öncesinden sakladıkları büyük bir sır ortaya çıktı!

Bugün birbirlerine rakipler ve bu gezegende adı basketbol olan spor için kazanılabilecek en büyük kupayı kazanmaya çalışıyorlar.

LeBron James ve Kevin Durant. Basketbol tarihinin en büyük yıldızlarından ikisinin saha içi başarılarına dair kendilerine sakladıkları sırlar bir yana, bunlardan daha büyük bir sırrı ikisi yıllardır herkesten saklamışlar.

Tam bir müzik delisi olarak bilinen LeBron James ve ondan aşağı kalmayan Kevin Durant, ESPN'in haberine göre 2011'de beraber stüdyonun yolunu tuttular. O zamanlar Oklahoma City Thunder forması giyen Durant, Miami Heat'e henüz katılmış olan LeBron James'i Ohio'da ziyaret etti. Lokavt dönemine rastgelen bu olay sırasında iki oyuncu boş zamanlarını geçirmek adına beraber bir rap şarkısı yazdı ve hemen stüdyoya girdi.

Şarkıyı duyan bir "görgü tanığının" ifadesine göre şarkının açılışı Kevin Durant'in sözleriyle başlarken LeBron hemen onun arkasından ikinci nakarat kısmına giriyor. Şarkı Durant'in sesiyle sonlanıyor.

2011'den bu yana hiçbir şekilde sızmayan şarkı aslında onu dinleyen birçok insana göre oldukça iyiymiş. Bir başka tanığın ifadesine göre özellikle sözleri sürpriz şekilde estetik ve iyi tasarlanmıştı. Hatta şarkı beklenmedik derecede iyi çıkınca, şarkının Durant'in 2012'de yer aldığı Thunderstruck isimli filmde kullanılması bile düşünülmüştü. Ancak Durant şarkının gizli kalmasını tercih etmiş ve yaşanmamış.

Basketbol dünyasının en büyük iki yıldızının beraber söylediği bu şarkının bir gün bizlere ulaşıp ulaşmayacağını bilemeyiz ama söylenenlere bakılırsa şarkının müzikalitesi geçer not almış. Bu durumda belki bir gün Durant yeminini bozup bu sırrı halkla paylaşma kararı alabilir! (Eurohoops)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.