GÜNDEM Haber Girişi : 01 Şubat 2017 13:05

Levent Başkan startı 'Nutuk'la vermeye hazırlanıyor

Levent Başkan startı 'Nutuk'la vermeye hazırlanıyor
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 50 bin Nutuk dağıtacağını açıkladı, Türkiye'nin dört bir yanından 'biz de istiyoruz' mesajları yağmaya başladı
 
BÜNYAMİN DOBRUCALI /

Türkiye tarihinin en kritik referandumuna doğru adım adım ilerlerken gözler yerel yönetimlerin direksiyonunda oturan isimlere yöneldi. CHP'nin 'Hayır'da hayır vardır' tavrını sahaya yansıtan ilk isim İzmir özelinde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina oldu. Başkan Piriştina'nın referanduma yönelik kampanyası diğerlerinden biraz daha farklı olacak gibi görünüyor. Refrandumda evet çıkması halinde cumhuriyetin çok zor ve sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eden Başkan Piriştina 'halkımızı uyarabilmek için, bu cumhuriyetin ne kadar büyük zorluklarla kurulduğunu anlatabilme adına Nutuk kitabını dağıtmaya karar verdik. 50 bin Nutuk kitabını Buca'da dağıtacağız' diye konuştu.

BUCA'YLA SINIRLI KALMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Buca özelinde düşünülen kampanya bir anda tüm Türkiye'ye yayıldı. Fox Tv'nin sabah programlarının sevilen ismi İsmail Küçükkaya'nın duyurusunun ardından Buca Belediyesi'ne telefonlar yağmaya başladı. Konya, Kars, Iğdır, Zonguldak, Mersin ve Giresun'dan bile telefonla Nutuk kitabını biz de istiyoruz telefonları tek tek not ediliyor. Gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti vurgulayan Başkan Piriştina 'İsmail Küçükkaya'nın da katılacağı bir etkinlikte Buca Belediyesi önünde Nutuk kitabını dağıtarak kampanyamıza start vereceğiz. Sonra da Buca'nın dört bir yanında ulaşabildiğim her yere ulaşıp Atamızın bize bıraktığı Nutuk kitabını dağıtacağız' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.