YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 14 Mart 2018 17:05

MANİSA BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

MANİSA BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Kentin ihtiyaçları noktasında yatımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Mustafa Kemal Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 2. Çam Sokağı baştan aşağı yeniledi.

MANİSA BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Kentin ihtiyaçları noktasında yatımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Mustafa Kemal Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 2. Çam Sokağı baştan aşağı yeniledi. Mevcut cadde de MASKİ tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından da yapılan kilit parke çalışması Mahalle Muhtarı Mehmet Temel ve bölge halkı tarafından beğeniyle karşılandı. Çalışmaların ardından 2. Çam Sokak’ta incelemede bulunan Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir’e Mahalle Muhtarı Mehmet Temel, memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

İl genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu 2. Çam Sokak’ta kilit parke çalışmalarını tamamladı.  Mevcut cadde de incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir’e Mahalle Muhtarı Mehmet Temel eşlik etti.  Mevcut caddenin alt yapısının MASKİ tarafından yenilendiğini ve ardından da Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke çalışmasına başladıklarını belirten Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir,” MASKİ tarafından içme suyu hattı yenilendi. Kanalizasyon ve atık su çalışmaları yapıldı. Doğalgaz firmasının da bir çalışması oldu.  MASKİ çalışmasını bitirir bitirmez hemen olaya müdahale olduk. Parke taşı çalışmalarına başladık. İki şeritli, oldukça geniş olan yolumuzda yaklaşık 23 bin metre kare parke taşı çalışması yaptık. Biliyorsunuz Turgutlu bir tarım şehri. Burası da Turgutlu’nun ovaya çıkış noktası. Dolasıyla özellikle yazın tarım ürünlerinin nakli için de çok kullanılan bir yol. Güzel bir çalışma oldu. Hayırlı olsun” dedi.
‘En Mutlu Muhtar Benim’
Çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan Mahalle Muhtarı Mehmet Temel de,” Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Turgutlu Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.  Çalışmalar sırasında 6 aya yakın bir süre hem alt yapı, hem de üst yapı anlamında sıkıntı çektik. Ama şuan en sevinçli, en mutlu muhtar benim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.