POLİTİKA Haber Girişi : 16 Temmuz 2016 11:48

Meclis'e Kılıçdaroğlu ayarı!

Meclis'e Kılıçdaroğlu ayarı!
Meclis Başkanı İsmail Kahraman, bombalanan TBMM'nin kürsüsünden yaptığı konuşmada, "Milletin egemenliğini temsil eden Meclis'te bizler temsilciyiz. Milli birlik ve bütünlüğün varlığının temsilini de bu Meclis yaptı" dedi.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBBM'de yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Kısa zaman içerisinde bu yarayı telafi edeceğiz. Hevesleri kursaklarında kalacak. Milletin egemenliğini temsil eden Meclis'te bizler temsilciyiz. Milletin temsili olarak burada bulunmalıydık. Milli birlik ve bütünlüğün varlığının temsilini de bu Meclis yaptı. Bu güzel bir hadisedir. 3 grup da koşup geldiler. İdris Baluken de beni aradılar ve gelmek istiyoruz ama provokasyon olmasın diye gelmedik dediler"

"Başbakan, AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile telefonla görüştüm. Üç genel başkan da olağanüstü toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapacaklar."

Olağanüstü toplantı önce saat 14:00 olarak duyuruldu. Ancak Kahraman daha sonra yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'dan Yalova'ya feribotla geçtiğini, saat 14:50 sıralarında Ankara'da olmasını beklediklerini söyledi. Bu durumda Meclis'teki olağanüstü toplantı 15'te başlayacak. Sonrasında da ortak deklarasyon yayınlanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.