YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 24 Mayıs 2016 15:01

Meclis'te Buca rüzgarı!

Meclis'te Buca rüzgarı!
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve CHP Buca ilçe örgütü Meclis'te CHP Grup toplantısına katıldı. Toplantı öncesi ortaya renkli selfie görüntüleri çıktı

Buca tek yürek oldu Başkent Ankara'ya aktı. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın liderliğinde ilçe yönetimiş kadın ve gençlik kolları üyelerinin de bulunduğu heyet otobüsle Ankara'ya ulaştı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın da dahil olduğu Buca heyeti Meclis'te CHP Grup toplantısına katıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplantı salonuna gelmesini bekleyen Buca heyeti başta Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır olmak üzere CHP kurmaylarıyla görüşme imkanı buldu. Başkan Piriştina günden kalan selfie görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı. .




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na konuk olan Levent Piriştina ve Buca heyeti Kılıçdaroğlu'nun Buca'ya selam gönderdiğini vurguladı. Başkan Piriştina, "Buluşmada gündeme dair konular konuşuldu. Gençlik ve kadın kollarımızın hediyelerini takdim ettik. Genel Başkanımızla hasret giderdik, Bucamıza özgü tarhana ve üzüm takdim ettik" diye konuştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sami kazanci 01 Ocak 1970 02:00

    Levent çorbayı sever yanlış anlaşılmasın tarhana çorbası o yüzden tarhana ve uzum götürmüşler hediye olarak