POLİTİKA Haber Girişi : 08 Mayıs 2016 11:54

MHP'de Karataş'a istifa çağrısı

MHP'de Karataş'a istifa çağrısı
MHP'de kongre bilmecesi sürerken görevden alınan Buca İlçe eski Başkanı Ali Karakuş'tan il Başkanı Necat Karataş'a isyan dolu mesaj gedi. Karakuş, Karataş'ı istifaya çağırdı

MHP'de Meral Akşener'in İzmir ziyaretinin artçı sarsıntıları sürüyor. Akşener'in miting ve toplantısına görevdeki 11 İlçe başkanının katılmasına MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'tan tepki gecikmedi. Karataş'ın disiplini işaret ederken Buca ve Torbalı'yı imza attıkları için değil başka nedenlerle görevden aldık açıklaması ise Buca İlçe eski Başkanı Ali Karakuş'u çileden çıkardı.

Karakuş yaptığı sert açıklamada şunları söyledi.

GÖREVDEN ALDIĞINIZ BAŞKAN OLARAK SORUYORUM

Sözde İl Başkanı açıklamış Buca ve Torbalı'yı imza verdiği için almadık başka neden var diye !! ve şimdi Kürsüye çıkan ilçelere gereğini yapacağız diye..!!

Görevden aldığınız Buca İlçe Başkanı olarak soruyorum neden aldınız? Görevi bırakmadan bir hafta önce ilde Size sorduğumda varmı böyle bir durum diye sesiniz çıkmadı 6 saat süren görüşmede ısrarla Buca İlçeyi fesh edecekmissiniz bu doğrumu diye nereden cikarıyorsunuz böyle birşey Yok diyen siz değilmiyidiniz Sayın Necat KARATAŞ bu durumu daha önce yine duyum alınca paylaştığım İl Başkan vekilimiz Veysel Şahin bey böyle bir şey olamaz İzmirde 29 ilçe alınmadan Buca yi kimse alamaz buna ben asla müsade etmem biz okadar vefasızmıyız Buca iki kongrede yanımizda Adam gibi durdu dedi ve ögünkü görüşmeye kendisinide davet ettim herşeye şahitti il Başkanı gördükki İsmi var kendisi yok izmiri kalbi kararmış kin ve nefretle dolu fesatlıkta tavan yapmış bireylerin insiyatifine bırakılmış.

İdda ediyorum Türkiyede hareket kabiliyeti en yüksek en çok oy artıran ve 1 Kasımda en az oy kaybeden ilçeyi kıskançlık ve fesatlık yüzünden fesh ettiniz..ve Arkasına siğındığınız ama özde değil sadece koltuklarınızı korumak için seviyor gözüktüğünüz Genel Başkanın arkasına sığının sonrada İlçe Başkanı iken ona yapılan hakaretler yüzünden ve İl Kongresinde sizin için ayrı düştüğüm aramı bozduģum arkadaşlarıma Genel Başkana hakaret ettikleri ve İzmirde sizi desteklemedikleri için ödül vererek ilçeyi yönetemeyeceğine herkesin inandığı bir kadroya emanet ederek neyi etik neyi doğru yaptığınızı anlatacaksınız..

NE KADAR HAKKANİDİR? NE KADAR VİCDANİDİR?

Arkadaşları kötülemek değil niyetim ama Buca 700.000 nüfusa erişmiş bir ilçe bu işin olmayacağını bile bile emekleri heba etmek ne kadar hakkanidir nekadar vicdanidir. .!!

Şimdi kalkmış Mitingde kürsüye çıkan ilçe Başkanlarını görevden almak için tehdit edip telefonla arayarak hakaret ediyorsunuz sizin zavallı ve beceriksiz yönetiminizin bedeli ilçesinde başarılı olan başkanları görevden alarak MHP yi iktidara tasiyamassınız İzmir MHP ye bir iyilik yapın ve bizim oylarımızla seçildiniz ve oylarımızı ve desteğimizi güvenimizi sizden geri çekiyoruz istifa edin ve İzmir nefes alsın.



Türkiyede izmir bir örneği yok her ilde imzalar verildi muhalefet oldu ama medeni bir şekilde süreç yürütüldü siz bunu beceremediniz Ülkücülerin birliğini sevgi saygı bağını kuramadınız buna katkı koymak için ÜLKÜCÜLER KARDEŞTİR adlı kahvaltı yaptık iştirak etmediniz aksine fesatlandınız ve izinsiz yaptığımızı söylediniz 40 gün önce haber verilmiş bir kahvaltının bu davaya zararı neydi sizi rahatsız eden tarafı neydi açıklayın oysa biz il Teşkilatına yaptığı her organizasyonda en fazla katkı sağlayan bir ilçe Teşkilatı idik ne oldu ne birden tavır değişti?

Sizi bir Ülkücü olarak uyarıyorum yapmayın etmeyin bize haksızlık yaptınız bari görevini en iyi şekilde yapan temsil kabiliyeti yüksek olan bir birinden kıymetli İlçe Başkanlarımıza dokunmayın biraz vicdan biraz insanlık biraz dava şuuru var ise bunu yapmayın kürsüye çıkan ilçe başkanlarına dokunursanız sizde meşruluğunuzu yitirirsiniz sizi seçen bu ilçe başkanları ve yöneticileridir unutmayın.. Haa yol biz bize il kongresinde Buca da olduğu gibi oy vermeyenler tesbit edip onlara ilçeleri teslim edeceğiz derseniz ozaman Size bir tavsiyem gidin Hüsmen Kırkpınar beye İl Başkanlığının anahtarını teslim edin il başkanı olmak onun hakkıdır...!!

Bu durumda mevcut il yönetimini istifaya davet ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.