POLİTİKA Haber Girişi : 24 Ocak 2019 13:26

MOBİLYACILIĞI YENİDEN ŞAHLANDIRACAĞIZ

MOBİLYACILIĞI YENİDEN ŞAHLANDIRACAĞIZ

MOBİLYACILIĞI YENİDEN ŞAHLANDIRACAĞIZ

 

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Karabağlar'da faaliyet gösteren mobilyacıları ziyaret etti. Mobilyacılık sektörünün ilçenin en önemli gelir kaynağı olduğunu dile getiren Doğan, ancak sektörün yerel yönetimler tarafından hak ettiği desteği almadığını öne sürdü.  

 

AK Parti Karabağlar Belediye Başkanı Bilal Doğan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlk olarak MHP Karabağlar İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıda MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca'yla birlikte Karabağlar sanayi esnafı ile kahvaltı yapan Bilal Doğan ardından bölgedeki esnafı ziyaret ederek isteklerini dinledi.
 

AK Parti'li Bilal Doğan “Mobilya Sektörünü Şahlandıracağız”

           

Mobilyacılık dendiğinde eskiden Karabağlar'ın ülkenin en önde gelen markalarından olduğunu fakat son zamanlarda ilçenin en önemli özelliğine hizmet anlamında gereken değerin verilmediğini dile getirirken Doğan " İlçemizin en önemli markası mobilyacılık sektörünü göreve geldiğimizde şahlandıracağız. Bu konuda diğer şehirlerin yakaladığı başarıyı araştırdık ve Karabağlar adına en yararlı projeyi hayata geçirip bu sektörde lider olacağız” dedi.

 

KARABAĞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

 

Bölgede mobilyacılık yapan esnafın ve çalışanlarının büyük bir altyapı sorunu yaşadığına da vurgu yapan Bilal Doğan, ''Karabağlarlılar artık hizmet bekliyor. Sorunlarının geçiştirilmesini değil, çözülmesini istiyor. Biz artık Karabağlarlılar olarak bahane duymaktan, görünmezden gelinmekten bıktık. Nereye elimizi atsak karşımıza bir türlü çözülmeyen sorunlar çıkıyor. Bu sorunların çözümü AK Beledyeciliktir. Karabağlar'ı da hep birlikte AK Belediyecilikle tanıştıracak ve sorunlarını çözeceğiz'' ifadelerini kullandı.


MHP'den Bilal Doğan'a Sonsuz Güven

 

Bilal Doğan'ın sadece AK Parti adayı olmadığını, MHP'nin de adayı olduğunu vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Bilal Doğan hepimizin ortak adayı ve başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Sonsuz güvenle hep destekçisi olacağız. Bununla birlikte Karabağlar’ı hak ettiği noktaya taşıyacağını biliyoruz. Nasıl AK Parti 5 ilçede MHP'nin adaylarını sonuna kadar destekçisi ve yardımcısı olduysa bizde bir o kadar burada Bilal Doğan’ı destekleyeceğiz'' diye konuştu.