EKONOMİ Haber Girişi : 15 Aralık 2017 15:40

MODEKO KATILIMCISINA DESTEK KATLANDI

MODEKO KATILIMCISINA DESTEK KATLANDI
Mobilya sektörünün en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının yer aldığı İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Uluslararası nitelik kazandı.

MODEKO KATILIMCISINA DESTEK KATLANDI

Mobilya sektörünün en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının yer aldığı İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Uluslararası nitelik kazandı. 29. Uluslararası MODEKO'ya KOSGEB ve İZTO katılımcı destekleri katlandı. Desteklerin katılımcıları motive ettiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, "Yükselen desteklerin etkisiyle eski katılımcılarımız stantlarını büyütüyor, çok sayıda da yeni katılımcı talebi var"dedi.

KATILIMCILARDAN MODEKO'YA YOĞUN İLGİ

Türk mobilya sektörünün ticaret hacmini arttırmak amacıyla düzenlenen Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO  7-11 Mart 2018 tarihlerinde 5 gün süre ile Fuar İzmir'de gerçekleşecek. Efor Fuarcılık'ın 29. kez düzenleyeceği organizasyon üç yıl peş peşe ortaya koyduğu başarı kriterleriyle yeni bir nitelik kazandı. Yıllardır yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin tercih ettiği 29. MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı resmi olarak Uluslararası nitelikteki fuarlar kapsamına alındı. Bu gelişme sektörde büyük memnuniyet ile karşılandı. Sektör paydaşları Uluslararası MODEKO için harekete geçti. Türkiye'nin en kapsamlı Mobilya Dekorasyon fuarını çeyrek asrı aşan bir süredir düzenleyen Efor Fuarcılık'ın Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, organizasyon hakkında şu bilgileri verdi, "Üç kıtanın ortasında yüzlerce yerli ve yabancı sektör profesyonelini MODEKO çatısı altında yıllardır buluşturuyoruz. Katılımcı desteklerinin artması için son üç yıldaki detayları ve kriterleri resmileştirdik. Aslında her zaman uluslararası olan fuarımıza resmi olarak uluslararası niteliği kazandırdık. Destekler iki katına çıktı. Mevcut katılımcılarımızın bazıları bu desteği mevcut alanlarını büyütmek için kullanırken, desteği duyan birçok firma ise  fuara ilk kez katılmak için başvuruyor"dedi.

Fuar İzmir'de 29. Kez açılacak olan Uluslararası  İzmir Mobilya Fuarı MODEKO'da yer tahsisleri aralık ayı itibari ile büyük ölçüde tamamlandı. Sektördeki tüm paydaşların ve kamu kurum ve kuruluşlarının desteklediği MODEKO sektör profesyonellerine göre yine katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya  getiren önemli platformlardan biri olacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.