EKONOMİ Haber Girişi : 28 Mart 2017 13:00

Müjdeyi Hamit Nişancı verdi

Müjdeyi Hamit Nişancı verdi
Seferihisar'ın uzun süredir merakla beklediği doğalgaz için geri sayım başladı
Seferihisar'ın merakla beklediği doğalgaz konusunda ilk somut adım atıldı. Hükümet 2018 yatırım programına Seferihisar için doğalgaz yatırımını da aldı. Müjdeyi sosyal medya üzerinden duyuran AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı oldu. Nişancı ''Sevgili Seferihisarlılar bugün nihayet bu güzel haberi sizlerle paylaşma zamanı .. Üzerinde en çok çalıştığımız her platformda dile getiridiğimiz ilçede yaşayan hepimizin evine kesesine katkı sağlayacak hatta yapılacak tüm projelerde artı ve önemli bir değer olacak olan DOĞALGAZ ile ilgili çok önemli bir adımı attık. Sayın Başbakanımızın talimatıyla 2018 yatırım programına aldırdık .. Hedef aynı yıl içinde evlerimize vermeye başlamak ... Yakın zamanda daha ayrıntılı bilgileride sizlerle paylaşıcam ve konuyla ilgili tüm merakedilenleride basın açıklamasıyla duyurucağız ..' mesajını paylaştı.

8 İLÇEYE DOĞALGAZ


AK Parti 2017 yılı içerisinde Bayındır, Bergama, Selçuk ve Kınık'a, 2018 yılı içerisinde ise Foça, Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla ilçelerine doğalgaz getirmeyi planlıyor.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.