EKONOMİ Haber Girişi : 13 Ocak 2017 10:57

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü Güven Tazeledi

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü Güven Tazeledi
MÜSİAD İzmir Şubesi'nin 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaya Termal Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Müftüsü Ramazan Muslu, İŞKUR Müdürü Kadri Kabak, MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ve çok sayıda davetli katıldı.

 

'2023 Vizyonunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Çalışmaları' konulu bir sunum gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, inşaat sektörünün canlandırılmasına yönelik çalışmaları ve kentsel dönüşüm faaliyetlerini anlattı.

 

Kaya Termal Oteli Kongre Merkezinde konuşmaların ardından genel kurul çalışmaları yapıldı. Divan Başkanlığını Abdülkadir Karaman'ın yaptığı 21 Olağan Genel Kurulda yeni üyelere rozet töreni gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen kongrede Ümit Ülkü güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

Yapılan oylama sonunda kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "MÜSİAD İzmir Şubesi olarak bugün burada gerçekleştirdiğimiz 21. Olağan Genel Kurul Toplantımız ile 24. Yılımızı tamamlıyoruz. Öncelikle Derneğimizde kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış olan Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Biz işadamlarına düşen, işimizi daha da büyütmeye çalışmak, ülkemize daha fazla yatırım, daha fazla katma değer ve daha fazla istihdam sağlamaktır. Yaşadığımız kenti daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için dertleniyoruz. Durmak yok, diyoruz. İleri teknolojiye dayalı ürünleri tasarlayan bir ülke haline gelene dek daha çok çalışacağız" diye konuştu.

 

Ümit Ülkü Başkanlığındaki iki yıl süre ile görev yapacak olan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Galip Atar, M. Bilal Saygılı, A.Kadir Uçar, Onur Akgün, Ahmet Ayakdaş, Nursevim Sözcüer Çeler, Abdullah Büyükkutlu, Mehmet Telingün, İsmail Çiftçioğlu, Hakan Şekerci, Fehim Cansabuncu, Fatih İnmez, Aydın Elçiboğa, Ziya Bolgönül, Ünal Soytekin, Hüseyin Yağcı, Ayhan Barkın, Erdem Şengezken, Gökhan Temur, Şener Yaşar, Zafer Binici, Adem Özmen, Ramazan Yıldız, Nuri Akşam.

 

Denetleme Kurulu Üyeleri ise, Fatih Toksal, Mustafa Alkan, Engin Şahin, Mehmet Gürgan, Selim Kirtil ve Hakan Pirbudak'tan oluştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.