POLİTİKA Haber Girişi : 20 Ocak 2019 15:16

MUSTAFA ARSLAN’A ‘KRAL’ DESTEK

MUSTAFA ARSLAN’A ‘KRAL’ DESTEK

MUSTAFA ARSLAN’A ‘KRAL’ DESTEK

Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, seçim çalışmalarını soluksuz bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda neredeyse 24 saat mesai yapan Arslan’a ilgi ise büyük. Buca’daki mahalle muhtarlarını, dernekleri, esnafı, taksi duraklarını bir bir ziyaret ederek projelerini ve ortaya koyacağı yönetim anlayışını anlatan Arslan, zaman zamanda gelen ev ziyareti davetlerini kırmayarak, evlere giriyor ve vatandaşların taleplerini dinliyor. Dün akşam bu kez Çamlıkule Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan’ın davetsiz bir misafiri vardı. Gol kralı Tanju Çolak, önceden haber vermeden Başkan Adayı Arslan’ın bulunduğu eve ziyaretine dahil olunca, hem ev sahipleri hem de Arslan için hoş bir sürpriz oldu.

 ARSLAN’A GÜVENİMİZ TAM

Ev ziyaretinde vatandaşlardan Mustafa Arslan için destek talep eden ünlü futbolcu Çolak, “Genel seçimlerden önce de Buca’daki seçim çalışmalarına katılmıştım. Mustafa Arslan, o zaman Ak Parti Buca İlçe Başkanı olarak seçim çalışmalarını koordine ediyordu. Çok çalışkan bir insan, Buca’nın onlarca yıldı birikmiş sorunlarının altından kalkabilecek bir yetenek. Ben kendisine sonuna kadar kefilim ve sizlerden destek istiyorum. Buca, Mustafa Arslan ile güçlü ve etkin bir belediyecilik anlayışı ile inşallah sizleri dahi şaşırtacak kadar hızlı bir şekilde sorunlarından kurtulacak. Bununla da kalmayıp İzmir’in yeniden gözde ilçelerinden biri olacaktır” dedi.

 BUCA BİR DEVRİME HAZIR OLSUN

Sürpriz ziyaretinden dolayı Tanju Çolak’a teşekkür eden Başkan Adayı Arslan, “O hepimiz için bir efsaneydi, hep de öyle kalacak. Ziyaretleri ile inanın çok mutlu ettiler. Herşey bir hayale inanmakla başlar. Biz Buca’da bir devrime imza atacağımıza inanıyoruz. Buca’nın günlük işlerini idare etmeye talip değiliz, Buca’nın birikmiş sorunlarını hızla çözüm, ilçemize 30-40 yıllık bir yol aldıracağımıza inanıyoruz. Bu söylediklerim başkaları için sadece bir hayal olabilir. Ancak Cumhuriyet tarihinin en güçlü hükümetlerinden birisi iktidarda, hükümetle ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Buca’ya hizmete odaklı iyi ilişkilerle, biz bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Başkan Arslan, ev toplantısına katılan vatandaşların sorunlarını dinledi ardından da Buca’ya dair projelerini anlattı. Kral lakaplı efsane futbolcu Tanju Çolak’ın da sohbete katılması ile vatandaşlar unutulmaz bir anı sahibi oldu.