YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 13 Ağustos 2017 12:37

O eleştiriye sessiz kalmadı

O eleştiriye sessiz kalmadı
Bülent Baratalı dönemini hedef alan 'Urla'yı siz betonlaştırdınız eleştirisine CHP Urla İlçe eski Başkanı Yusuf Baratalı sessiz kalmadı.

Emlak vergi matrahlarındaki artışın ardından başlayan tartışma Urla özelinde farklı bir yöne evriliyor. Bazı mahallelerde artış oranının yüzde 2700 gibi inanılmaz rakamlara fırladığına işaret eden CHP Urla İlçe eski Başkanı Yusuf Baratalı, ismi Urla'yla özdeşleşen Babası Bülent Baratalı dönemiyle ilgili suçlamaya sessiz kalmadı. Avukat Yusuf Baratalı 'Urla'yı siz betonlaştırdınız' eleştirilerine sosyal medya üzerinden verdiği mesajla tepki gösterdi.

İşte o mesaj..

Bir zamanlar belediye 6 kat vermedi diye şikayet ediyorlardı,şimdi de aklı başında sandığımız insanlar Urla'yı siz betonlaştırdınız diyor. Devletin rakamları,belediyelerin verdiği inşaat ruhsatları kayıt altındadır. Sorun Urla'da hangi yıllarda ne kadar imşaat ruhsatı verildiği,Urla'da betonlaşma oranının ne olduğunu istatistiksel olarak öğrenirsiniz. Bu bilgiler var da buna dayanarak Bülent Baratalı Urla'yı betonlaştırdı diyorsanız rakamları ortaya koyun. Yok sadece siyasal saikle hareket ediyorsanız buna kimse inanmaz. Çünki Baratalı döneminde en çok eleştirilen konu apartman yapılmasına ve çok kat yapılmasına izin verilmemesiydi.Ha bütün bunları bilerek gerçeklere aykırı sallıyorsanız bu da ne ahlaka ne de vicdana sığar. Baratalı Urla'yı betonlaştırdı diyen delilini de ortaya koymalıdr. Aksi halde müfteri konumuna düşecektir.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gürol Tulunay 01 Ocak 1970 02:00

    Urlayı betona teslim etmeyen Başkan Bülent Baratalının 4 dönemlik belediye başkanlığı sırasında 10 yıl beraberdik. Canlı şahidiyim. Artı zeytinleri kendi arazisinden söken ve inşaat izni almak isteyen kişiye de, ağaçlandırılabilir arazi ruhsatı verebilirim diyen ve oradaki sökülen zeytinleri (kendi parasıyla) alıp, Urla Koop arazisi içine diken başkandır. O; kendi dönemlerinde elinden geleni yaptı Nokta...