SPOR Haber Girişi : 01 Mayıs 2017 14:29

O yıldız gelecek!

O yıldız gelecek!
Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren İzmir temsilcisi Konak Belediyespor evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 5-1 gibi farklı bir skorla geçti.
Geçen hafta Ataşehir Belediyespor'u aynı skorla mağlup eden mavi-beyazlı takım şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Maç sonu galibiyeti kutlayan futbolcular 'O Yıldız Gelecek' yazılı pankartla zafer pozu verdi. Üst üste dört sezondur şampiyonluk yaşayan İzmir temsilcisi bu sezonu da şampiyon tamamlaması halinde futbol liglerinde uygulanan 5 şampiyonluğa 1 yıldız uygulaması kapsamında ilk yıldızını kazanmış olacak.

Konak Belediyespor, Play-Off Grubu'n da oynadığı ikinci hafta maçında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı devirerek, 3 puan farkla liderliğe yükseldi. İzmir Atatürk Stadyumu yan sahalarında oynanan maçı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz oyunun başında golle tanıştı. Cansu Yağ'ın ayağından gelen golle baskısını artıran mavi-beyazlılar ikinci gole Sevgi Çınar'la ulaştı. Farklı kapatmak için bastıran konuk takım ilk yarının sonlarına doğru bir gol bularak devre arasına 2-1'lik skorla girdi.


İKİNCİ YARIDA FARKA GİTTİ

İkinci yarıya da hızlı ve etkili başlayan ev sahibi takım Konak Belediyespor oldu. Ataklarını artırarak farka gitmek isteyen İzmir temsilcisi rakibine oranla baskılı bir oyun sergiledi. Baştan sona üstün oynadığı ikinci yarıda golleri peş peşe bulan Konak Belediyespor Esther Sunday ve golcüsü Cosmina Dusa'nın iki golüyle maçı 5-1'lik skorla tamamladı. Geçen hafta Ataşehir Belediyespor'u da aynı skorla yenen mavi-beyazlılar iki galibiyetle liderliğe yükseldi. En yakın takipçisi Beşiktaş'ın 24 puanda kaldığı haftada Konak Belediyespor, 27 puanla şampiyonluk yolunda önemli bir üç puanın sahibi oldu. Maç sonu galibiyeti doyasıya kutlan Konak Belediyesporlu futbolcular "O Yıldız Gelecek" yazılı pankartla zafer pozu verdi. Üst üste dört sezondur şampiyonluk yaşayan İzmir temsilcisi bu sezonu da şampiyon tamamlaması halinde futbol liglerinde uygulanan 5 şampiyonluğa 1 yıldız uygulaması kapsamında 1 yıldız kazanmış olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.