YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Eylül 2016 20:56

Ödemiş Belediyesi'nden çağrı

Ödemiş Belediyesi'nden çağrı
Ödemiş Belediyesi, Ödemiş Belediyesi'ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ödemiş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede; 6736 Sayılı ''Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'' resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle, bazı belediye alacaklarını kapsayan yapılandırmalar yapılacaktır. Belediyeye borcu bulunan vatandaşların 31 Ekim 2016 tarihine kadar müracaat etmeleri gerektiği belirtiliyor.

Kanun kapsamında son ödeme tarihi 30 Haziran 2016 tarihine kadar olan (bu tarih dahil), belediyelerin 213 Sayılı Kanun kapsamına giren alacakları, 6183 Sayılı Kanun kapsamına giren alacakları, ücret alacakları girmektedir. Kanun kapsamına giren bazı alacaklar ise; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Eğlence Vergisi, İşgal Harcı ve Pazaryeri Ücretleri, Ecrimisil Gelirleri, Tarımsal Sulama Gelirleri, Bina İnşaat Harcı, Ölçü ve Tartı Aletleri Muayene Harcı, Tatil Günlerinde Çalışma Ruhsatı Harcı, Tellallık Harcı, Yapı Kullanma İzni Harcı ve Harcamalara Katılım Paylarıdır.

Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar Ödemiş Belediyesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.