YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 27 Haziran 2018 11:38

Oyuncaklar yeni, çocuklar çok mutlu

Oyuncaklar yeni, çocuklar çok mutlu
Karabağlar Belediyesi, ilçedeki parklarda bulunan ve zamanla bozulan, yıpranan oyuncakları yenilemeye başladı.

Oyuncaklar yeni, çocuklar çok mutlu

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki parklarda bulunan ve zamanla bozulan, yıpranan oyuncakları yenilemeye başladı. İlk etapta 30 parkın oyuncakları komple yenilendi. Diğer parklardaki oyuncaklar da zaman içinde yenileri ile değiştirilecek.

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tatil dönemine giren ve günlerinin büyük çoğunluğunu oyun parklarında geçiren çocuklar için oyun gruplarını yenileri ile değiştirmeye başladı.   İncelemeler sonucu bozuk, kırık ve kullanılamaz durumda bulunan oyuncaklar öncelikli olarak yenileniyor.   

Yenilenen oyuncaklarda engelli çocuklar için de oyun grupları bulunurken, ayrıca tüm oyuncaklar “TSE” kalitesi standartlarına uygun hale getirildi. Gemi, tren ve küçük oyun grupları olmak üzere toplam 3 temalı olan tasarlanan oyun grupları ilçenin tüm parklarına zaman içinde monte edilecek.

Çocuklar çok mutlu

Yenilenen ve güzelleştirilen oyun grupları hem tasarım olarak hem de kolay kullanımı ile çocukların büyük beğenisini kazandı. Çocuklar kendilerine bu imkânı sağlayan Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.