POLİTİKA Haber Girişi : 31 Mart 2017 10:14

Pekdaş'tan Torbalı'da 'Hayır' turu

Pekdaş'tan Torbalı'da 'Hayır' turu
Referandum çalışmaları kapsamında yerel seçimlerde CHP'nin kaybettiği ilçelerde sahaya inen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, son olarak Torbalı'da 'hayır' turuna çıktı.
CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Perihan Yardımcı, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve kadın kolları üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Pekdaş ve beraberindekileri CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel karşıladı. İlk olarak CHP Torbalı İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Başkan Pekdaş, 16 Nisan'da yapılacak referandumdan 'hayır'lı bir sonucun çıkacağını söyledi. Torbalı ziyaretinin üç ayları müjdeleyen Regayip Kandili'ne denk geldiğini belirten Pekdaş, bunun 'hayır'lar getireceğini dile getirerek; "Türkiye'nin bu referandum sonunda nereye gideceğini, hangi sorunlarla karşılaşacağını iyi anlatmamız gerekiyor. Üç ayların başladığı, Regayip Kandili'ni kutladığımız bugün hayırlı bir çalışma yapacağız" dedi.


GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIR

Daha sonra ilçede kurulan pazarı gezen Pekdaş ve beraberindeki kadınlar burada da vatandaşlara neden 'hayır' demeleri gerektiğini anlattı. Pazarcı esnafının yanı sıra alışverişe gelen Torbalılarla da sohbet eden Pekdaş, "Geleceğimiz olan çocuklarımız için hayır demeliyiz" diye konuştu. Demokrasinin güçlenmesi için herkesin düşüncesini özgürce dile getirmesi gerektiğini belirten Pekdaş, 16 Nisan'da çıkacak 'hayır' sonucunun bu nedenle önemli olduğuna vurgu yaptı. Torbalı ziyaretinde pazarın dışında kahvehaneleri de dolaşan Pekdaş, burada da vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.