SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2017 15:41

Pınar Karşıyaka maçında skandal hata

Pınar Karşıyaka maçında skandal hata
Pınar Karşıyaka'nın FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında Reyer Venezia ile oynadığı karşılaşmada büyük bir hataya imza atıldı.

Karşılaşmanın 2.çeyreğinde Venezia hücumunda Melvin Ejim, dışarıdan gelerek basketi bulmuş ve maçın hakemleri de sayıyı bu gerekçeyle vermemişti. Ancak hakem masasından kaynaklanan hata sonucu Venezia'ya 2 sayı yazılmış ve bu hata maçın sonuna kadar düzeltilmemişti. Yani masa hakemleri, Venezia'ya fazladan 2 sayı vermiş oldu.

Maçın ardından hatayı fark eden Pınar Karşıyaka yönetimi, jet hızıyla FIBA'ya konu hakkında itirazını bildirdi. Ancak Karşıyaka'nın maç sonunda maç kağıdını imzalaması nedeniyle itirazın kabul görmediği ve skorun bu şekilde kabul edildiği belirtildi.

Eurohoops kaynaklarına gelen haberlere göre Pınar Karşıyaka bu büyük hatanın peşini bırakmaya niyetli değil. İzmir ekibi, bu büyük hatanın düzeltilmesi için çalışmalarını ve itirazlarını sürdürecek.

Temsilcimiz Pınar Karşıyaka, bu hatalı karara rağmen İzmir'de oynanan ilk maçta rakibini 74-71 mağlup etmeyi başarmış ve ikinci maç için az da olsa bir avantaj elde etmişti. (Eurohoops)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.