YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 17 Kasım 2016 13:12

Piriştina'dan Bucalılara yeşil sözü

Piriştina'dan Bucalılara yeşil sözü
Buca'yı yeşille buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Buca Belediyesi tarafından Çamlıpınar Mahallesi'ne yaptırılan park düzenlenen törenle açıldı.

Yeşili, çocuk oyun alanları, spor ve yürüyüş alanlarıyla bölgenin çehresini değiştiren parkın açılışında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, amaçlarının çocukların bina yığınları arasında değil, çimlerde güvenli ortamlarda oynayabileceği alanlar yaratmak olduğunu belirtirken, 2019'un ilk çeyreğine kadar Buca'ya 30 bin ağaç ve 15 yeni park daha kazandıracaklarını müjdeledi.

Yatırımlarında, kentin yıllarca hizmet yüzü görmemiş bölgelerine ağırlık veren Buca Belediyesi'nin Çamlıpınar Mahallesi'ne yaptığı bin 500 metrekarelik alana konumlanan, 150 metrekare çocuk oyun alanı, 50 metrekare spor alanı ve 690 metrekare yeşil alanıyla bölgenin görünümünü baştan yaratan Çamlıpınar Parkı düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla yapılan açılış töreninde konuşan Çamlıpınar Mahallesi Muhtarı Salih Aydın, hizmet ve desteklerinden dolayı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür etti.


Mahalle sakinlerinin alkışları eşliğinde kürsüye gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise amaçlarının çocukları bina yığınlarının arasından kurtarıp, çim alanlarda güvenle oynayabilecekleri ortamlar yaratmak olduğunu söyledi. Yılsonuna kadar Buca'ya 4 yeni park kazandıracaklarını da açıklayan Başkan Piriştina, Bucalılara yeni yaşam alanları kazandırma sözü verdi. "2019'un 30 Mart'ına geldiğimizde, 3 yıllık süreçte Buca'ya 30 bin tane yeni ağaç dikme hedefiyle çalışıyoruz" sözleriyle yemyeşil bir Buca müjdesi veren Başkan Piriştina, 2019'a kadar 15 yeni parkı da hemşerilerinin kullanımına açma sözü verdi.

Konuşmaların ardından Başkan Piriştina mahalle sakinlerinin yeni nefes alma durağı olan Çamlıpınar Parkı'nın kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.