GÜNDEM Haber Girişi : 06 Haziran 2016 21:42

Ramazan'ın ilk iftarında Kordon'da Yeryüzü Sofrası coşkusu

Ramazan'ın ilk iftarında Kordon'da Yeryüzü Sofrası coşkusu
Ramazan'ın ilk iftarı için Kordon'a akın eden yüzlerce İzmirli Macera Kulübü'nün düzenlediği Yeryüzü Sofrası'nda buluştu

Gezi olaylarından kalan en önemli detaylardan biri olan Yeryüzü Sofrası geleneği devam ediyor. Bu yıl da Ramazan ayının ilk iftarı için Kordon'da buluşan yeryüzü sofrası gönüllüleri yemeklerini gönül dostlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Yeryüzü sofrasının bu yılki konukları arasında CHP'nin 2 numarası Kamil Okyay Sındır da vardı.

 


SINDIR VE BAYIR YALNIZ BIRAKMADI

Kordon'un çimleri üzerine kurulan sofralarda iftar açan İzmirliler arasında yer alan Sındır '' Hoş Geldin Ramazan.Hoşgörünün ve dayanışmanın ayı Ramazan'ımızın ilk iftarında Kordon'da kurulan yeryüzü sofrasındayız. Hoş Geldin Ramazan.Hoşgörünün ve dayanışmanın ayı Ramazan'ımızın ilk iftarında Kordon'da kurulan yeryüzü sofrasındayız'  mesajını paylaştı. Yüzlerce İzmirlinin katıldığı etkinliğe CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da katıldı.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.