KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 03 Temmuz 2016 12:25

Savaşın acıları bu sergide

Savaşın acıları bu sergide
Gazeteci Ufuk Türkyılmaz'ın savaşın ve kaos ortamının insanlarda bıraktığı izleri, acıları ve yokluğu yansıtmaya çalıştığı " Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar" adlı fotoğraf sergisi Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıld

Usta gazeteci Ufuk Türkyılmaz'ın yıllar içinde görev yaptığı savaş ve çatışma alanlarında çektiği fotoğrafların yer aldığı  " Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar" adlı fotoğraf sergisi Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Afganistan, Pakistan ve Ortadoğu'daki çatışma bölgelerinde yaşanan dramları, yokluğu ve acıları konu alan 30 eserin paylaşıldığı sergi ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Sergi, 20 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek.

 

Gazeteci Ufuk Türkyılmaz'ın savaşın ve kaos ortamının insanlarda bıraktığı izleri, acıları ve yokluğu yansıtmaya çalıştığı " Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar" adlı fotoğraf sergisi Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

30 eserin yer aldığı sergi, gazeteci Ufuk Türkyılmaz'ın özellikle Afganistan, Pakistan ve Ortadoğu'da yaşanan savaş ve çatışma alanlarından objektifine çarpan fotoğraf karelerinden oluşuyor.

Kadın ve çocukların yaşadığı yokluk ve çaresizliğin karşısında direnen hayatların gözler önüne serildiği fotoğrafların yer aldığı sergi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.