GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2017 00:46

SDD İzmir'de kongre heyecanı

SDD İzmir'de kongre heyecanı
Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi Olağan Genel Kurulunu 9 mart 2017 perşembe günü Türkan Saylan kültür Merkezinde yaptı.
Son iki yıldır yaptığı etkinlikler ile kendinden söz ettiren dernek yönetimi yedi üyesinden sadece bir üyesini değiştirerek güven tazeledi.
Başkanlığa yeniden oy birliği ile  Cengiz Onur getirilirken yönetim kurulu, Salim Çetin (Konak belediyesi kültür müd), Av Neriman Aksoy, Akın Adalı (Eğitimci), Hüseyin Acar (Yüksek  Mimar), Ufuk Keskin (şirket yöneticisi), Ali Ulvi Bolel (eğitimci - Kültür eski bakanı Ahmet Taner Kışlalı'nın Özel Kalem Müdürü).
Denetim Kurulu ise; Sinan Karamustafaoğlu, Av Pelin Erda ve Erden Üçüncüoğlu'ndan oluştu. son iki yılda 8 etkinlik yapan Derneğin başkanı Cengiz Onur, 18 martta Fuar İsmet İnönü sanat Merkezinde İzmir Barosu ve DİSK ile Ortak etkinlik yapacaklarını söyledi.

İZMİR ANAYASAYI KONUŞUYOR Üst başlıklı ve ''YENİ SİSTEM Mİ ? YENİ REJİM Mİ ? Konulu panelin konuşmacıları Anayasa Prf. İbrahim Kaboğlu,Av Ece Güner Toprak ve CHP Genel Bşk yard. ve sözcüsü İzmir M.vekili Selin Sayek Böke olacak.Etkinliğin moderatörlüğünü SDD İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur yapacak.
Gelecek iki yılda etkinliklerini sürdüreceklerini ,ayni zamanda ,Think-tank grubu oluşturarak ülke ve yerel yönetimler konusunda proje üreteceklerini,Gençler için Siyaset akademisi kurarak,gençlerin Sosyal Demokrasinin ideolojisini öğrenecek ayni zamanda siyasetin pratiğini de kazanarak aktif siyaset yapacaklarını,böylece gençlerin siyasete aktif katılımına katkı koyacağız diyen Cengiz Onur yeni dönemde dernek için binası satın alma konusunda çaba sarf edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.