POLİTİKA Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 15:36

Seçimler üzerine sohbet

Seçimler üzerine sohbet
İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da altı siyasi parti ilçe başkanı dostane bir yemekte bir araya geldi.
Seçimler üzerine sohbet
İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da altı siyasi parti ilçe başkanı dostane bir yemekte bir araya geldi. 24 haziran seçimlerinde kaynak israfının ve çevre kirliliğinin önlenmesi, görüntü kirliliğine yol açılmaması, seçim çalışmaları esnasında provokasyonlara dikkat edilmesi ve gerginliğe müsade edilmemesi konusunda ortak karar aldı..

Türkiye hızla 24 haziran seçimlerine doğru ilerlerken, İzmir'in en büyük ilçesi Buca'da  altı siyasi parti ilçe başkanı dostane bir yemekte bir araya geldi, Seçimler üzerine sohbet etti Seçim meydanları hareketlenirken Düzenlenen yemekli toplantıda Buca'daki seçimlerin çevre ve gürültü kirliliği oluşturmaması, vatandaşları rahatsız edecek şekilde hoparlörle anonslar yapılmaması seçim çalışmaları esnasında provokasyonlara dikkat edilmesi ve gerginliğe müsade edilmemesi, huzur ve barış içerisinde geçmesi için sürekli temas halinde olunması ve fair play çerçevesi içinde geçmesi gibi hususlarda mutabakat sağlandı. Düzenlenen toplantıya AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Temur, İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Fikret Aktaş ve BBP Buca İlçe Başkanı Ahmet Kuzucu katıldı. Siyasi parti ilçe başkanlarının,24 haziran seçimlerinde Buca'da propaganda çalışmalarında tüm Buca genelinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve ve özellikle okullar, hastaneler ile ibadethaneler çevresinde daha da özenli davranılması hususunda ortak kanaat taşıdıklarını ifade ettikleri kaydedildi. 3 saate yakın süren toplantıda şu konularda ortak görüş birliğine varıldı.

1. Seçim ofisleri önü haricinde bayraklama yapılmayacak

2. Tüm Buca genelinde sabah saat 10:30 ila akşam saat 20:00 arası anons araçları dolaştırılacak sabah 10:30 dan önce ve akşam 20:00 dan sonra anons araçları dolaştırılmayacak.Vatandaşları rahatsız edecek şekilde yüksek sesle hoparlörle anonslar yapılmayacak

3. Seçim çalışmaları esnasında provokasyonlara dikkat edilmesi ve gerginliğe müsade edilmemesi, huzur ve barış içerisinde geçmesi için sürekli temas halinde olunması ve fair play çerçevesi içinde geçmesi gibi hususlarda mutabakat sağlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.