KÜLTÜR-SANAT Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2020 14:23 Haber Girişi : 28 Ekim 2020 14:24

Seferihisar’da Yaşam” temalı fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerine ulaştı  

Seferihisar’da Yaşam” temalı fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerine ulaştı  
Seferihisar’da Yaşam” temalı fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerine ulaştı
 
“Cittaslow Sunday” etkinlikleri kapsamında “Seferihisar’da Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasının birincisi “Limanda Öğle Vakti”​ oldu.
 
 
26 Ağustos - 25 Ekim tarihleri arasında devam eden fotoğraf yarışmasında “Seferihisar’da Yaşam” temalı fotoğraflar jüri değerlendirmesi ile incelendi.
 
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi’nin katılımıyla gerçekleşen değerlendirmede jüri üyeleri, Prof.Dr. Mehmet Koştumoğlu, Doç.Dr. Ragıp Taranç, Huriye Görsen,Doç. Dr. Gül Güney ve fotoğraf sanatçısı Hüseyin Ercan oldu.
 
Jüri üyelerinin belirlediği en iyi 3 fotoğraftan birincisi Elif Çakmur’a ait olan “Limanda Öğle Vakti” fotoğrafı olurken 
ikincisi Birtan Çimen’e ait olan “Akarca’da Gün Batımı” fotoğrafı ve üçüncü ise Fatih Ufat’a ait olan Sığacık Kaleiçi’nin kareye alındığı fotoğraf oldu.
 
Yarışmada jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye giren 30 fotoğraf önümüzdeki günlerde Seferihisar.bel.tr adresinde sanal sergide yayınlanacak.
 
Jüri değerlendirmesi sonrası konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Öncelikle yarışmamıza katılan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Kent kimliğimizin Cittaslow felsefesiyle aktarıldığı bu fotoğrafları ulusal ve uluslarası birçok mecrada paylaşacağız. Ayrıca çok kıymetli tecrübelerini bizlerle paylaşan jüri üyelerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.​