GÜNDEM Haber Girişi : 02 Haziran 2016 13:03

Seri katilin Buca'daki günleri mercek altında

Seri katilin Buca'daki günleri mercek altında
Üç cinayet ve 1 kayıp vakasıyla ilgili aranan Seri katil Atalay Filiz'in kesin olarak İzmir'e kaçtığı ortaya çıktı. Filiz'in Buca'da bir öğrenci evinde kaldığı anlaşıldı

27 Mayıs'ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'yi öldüren ve 2013 yılında Ankara'da işlediği 2 cinayetle ilgili aranan seri katil Atalay Filiz'in 29 Mayıs'ta İzmir'e kaçtığı ortaya çıktı. Buca'da saklandığı iddia edilen Filiz'in Çeyme'ye ya da Ege Adaları'na geçmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

BUCA'DA ÖĞRENCİ EVİNDE KALMIŞ

Türkiye'nin konuştuğu seri katilin geçtiğimiz Pazar günü Buca'da olduğu kamera kayıtlarıyla kesin olarak anlaşıldı. Atalay Filiz'in Buca'da neler yaptığının izini süren güvenlik güçleri karanlıkta kalan noktaları aydınlatmayı başardı. Seri katilin Buca'da bir öğrenci evinde bir gece kaldığı belirlendi. Evde kalan öğrenciyi sorguya alan polis seri katil Atalay Filiz'in kendini lise mezunu, Trabzonlu olarak tanıttığını ve adının da Ömer olduğunu söylediği öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.