YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 27 Haziran 2018 11:08

Serinleten kurs

Serinleten kurs
Güzelbahçe Belediyesi'nin başlattığı yüzme kursu büyük ilgi görüyor

Serinleten kurs

Güzelbahçe Belediyesi'nin başlattığı yüzme kursu büyük ilgi görüyor Yaz sıcağında serinlemek isteyen çocuklar,bir yandan eğlenirken diğer yandan da öğreniyor.Güzelbahçe Belediyesi’nin yaz spor okulları çerçevesinde açılan yüzme eğitimine 50 öğrenci katılıyor. UNIVERSIADE oyunları için yapılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda eğitim veriliyor. Çocuklar deneyimli  yüzme eğitmenleri ve cankurtaran gözetiminde havuza giriyor. Çocukları spora yönlendirmek ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için belediyenin her türlü imkânını seferber ettiklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Spor sayesinde çocuklarımızı sokaklarda boş gezmekten kurtarıyoruz.Olimpik havuzda verilen  yüzme hariç tüm spor ve sanat sal amaçlı kurslarımız ücretsiz.Çocuklarımızı evden servisimizle alıp  sonra tekrar servisimizle evlerine bırakıyoruz. 4- 17 yaş arası tüm çocuklara,deneyimli hocalarımızla yüzme eğitimi veriyoruz” dedi.

Güzelbahçe Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesinde yüzmenin yanı sıra  futbol, voleybol, basketbol, tenis, zumba, yoga, aerobik, plates, tai chi, aerobik, çocuk yogası ve çocuk zumbası gibi spor kursları büyük ilgi görüyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.