YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 15 Aralık 2016 13:54

Soğuk günlerin sıcak çorbası Bornova Belediyesi'nden

Soğuk günlerin sıcak çorbası Bornova Belediyesi'nden
Bornova Belediyesi, kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde ücretsiz sıcak çorba dağıtmaya başladı.

Metro'nun Bornova İstasyonu çıkışında başlayan çorba ikramı soğuk günlerde 08.30-09-30 saatleri arasında devam edecek. Vatandaşların da memnuniyetlerini dile getirdiği çorba ikramı her gün en az bin kişinin içini ısıtacak.

 

İzmir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Bornova Belediyesi'nin vatandaşların içini ısıtan ücretsiz sıcak çorba hizmeti de başladı. Vatandaşlar ikram aracındaki hazır çorba çeşitlerinden dilediğini seçip içebiliyor. Soğuk havalarda verilen hizmet kapsamında ortalama günde bin vatandaşa sıcak çorba dağıtılıyor. Metro İstasyonu dışında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde de çorba ikramı yapılıyor.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Soğuk havalarda sıcak çorbayla vatandaşlarımızın güne güzel başlamaları için geçtiğimiz yıllarda başlattığımız uygulamamızı sürdürüyoruz" dedi. Vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.