ÇEVRE & SAĞLIK Haber Girişi : 16 Mayıs 2017 13:20

Sonunda bu da oldu!

Sonunda bu da oldu!
İlk cinsel ilişki robotlarını birkaç ay sonra piyasaya sunmaya hazırlanan RealDoll şirketi, ürünler hakkında yeni ayrıntıları açıkladı.
Mirror'ın haberine göre şirket yaptığı bu özel robotlarda gelişmiş seks oyuncakları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak. 18 ayrı kişiliğe sahip olacak bu seks robotları yapay zeka ile sahibinden de zamanla bir şeyler öğrenecek!
Harmony AI isimli özel bir uygulama geliştiren şirket, yapay zekadan gücünü alıyor ve sahibiyle ilgili önemli bilgileri zamanla öğreniyor.
Bu şekilde 18 farklı kişilik özelliği kazanabilen bu seks robotları için 'akıllı', 'naif', 'seksi', 'iyi kalpli' ve 'mütevazı' gibi seçeneklerin, her bir seçeneğin de kendi ölçeği olacağı belirtildi.
Ayarlarda ölçek, oyuncağın 'duygularına' ayar verecek. Ayarlara göre hareket edip konuşan robotlar, sahiplerine aşık da olabiliyor.
Satışlara Temmuz ayından sonra başlamayı planlayan şirket, bir robotun fiyatının yaklaşık 12 bin euro olacağını da açıkladı.  (Macmaca.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.