POLİTİKA Haber Girişi : 05 Ağustos 2016 11:58

SP'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

SP'den Vali Ayyıldız'a ziyaret
SP GİK üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe Kente göreve yeni başlayan Vali Erol Ayyıldız başta olmak üzere bazı bürokrat ve il müdürlerine ziyaretlerde bulunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe İzmir'de göreve başlayan Vali Erol Ayyıldız ile birlikte bazı bürokrat ve il müdürlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın makamında samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Vali Erol Ayyıldız'a başsağlığı dileyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakarpete, "Sayın valimizle son güncel gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulduk Sayın Valimiz sevdiğimiz saydığımız bir isim. Kadim bir medeniyetin merkezi olan İzmir'de göreve başlamasını kentimiz adına çok önemli bir kazanım olarak görüyorum. Valimizin İzmir'e çok önemli hizmetleri olacağına inanıyorum. Biz bu hizmetler noktasında her zaman Sayın valimizin yanında olacağız" dedi.

 

Vali Erol Ayyıldız'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlik ve beraberlik içinde İzmir ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış İzmir gibi bir kentimizde görev yapmak bizim içinde büyük mutluluk. Görevimizin zor olduğunu biliyorum. Ancak sizlerin ve kentimizin bütün kurumlarının desteğini görmek bizleri hem mutlu ediyor, hem de bu zorlukların üstesinden gelme noktasında umut veriyor" diye konuştu. 


Vali Yardımcısı Mustafa Harputluyu da ziyaret eden Sakartepe, İZKA Genel Sekreterliği görevini de üstlenmesi nedeniyle başarılar dilerken, kentte girişimci ve yatırımcıya finansal destek sağlayan İZKA gibi biri kurumun başında, başarılarıyla tanınan bir ismin olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Daha sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Ömer Yahşi'yi ziyaret eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakarpete, Yahşiye tebriklerini sunarak hayırlı olsun dileklerinde  bulundu. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'de ziyaretten dolayı teşekkür etti.


Bayram Sakartepe İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya da nezaket ziyaretinde bulundu.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Sakartepe'ye İl Başkan Yardımcıları Cenk Kılıç ve Mehmet Alpat'ta eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.