POLİTİKA Haber Girişi : 12 Ekim 2018 17:36

SÜRPRİZ BULUŞMA

SÜRPRİZ BULUŞMA
Bugün Ankara’da Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları (SODEM) toplantısı yapılıyor.

Gündem İzmir

Bugün Ankara’da Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları (SODEM) toplantısı yapılıyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Ödül alan Başkanlara ödüllerini takdim edecek. Seçici Kurul tarafından değerlendirilen, CHP’li Belediyeler tarafından kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği (SODEM) başarılı projelere ödül sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Aziz Kocaoğlu görüşmesi bekleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından talep edilen görüşmede İzmir konuşulacağı ve Aziz Kocaoğlu  ile yapılması gerekenler konusu ile bazı ilçeler için görüş alışverişinde bulunulacağı.

Genel Merkez kaynaklarına göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Kasım sonunda açıklanması ve kaybedilen 8 İlçenin ve Büyükşehir Belediye Başkan adayının aynı anda açıklanacağı, Ayrıca Genel Merkez  parti aday belirleme yönetiminin belli olmaması nedeniyle Aday Adaylarının Ankara’ya akın etmelerinden rahatsız oldukları ve Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılara ve hükümetin yanlış politikalarına yönelik parti çalışmalarının aksadığını ve Ekim’in son haftası yöntem konusunda karar alınacağı konuşuluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.