YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 12 Ağustos 2016 10:27

"Taçsız Kral'ın" parkı yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan ve Türk futboluna uzun yıllar "Taçsız Kral" lakabıyla damgasını vuran 'Metin Oktay Parkı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Çalışma tamamlandığında, Bayraklılılar şehrin merkezinde rahat bir şekilde nefes alacakları yemyeşil bir alana daha kavuşmuş olacak.

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırırken, mevcut parkları adeta baştan yaratıyor. Türk futboluna damgasını vuran, milli futbolcu Metin Oktay'ın ismini taşıyan Mansuroğlu Mahallesi 260 sokakta bulunan parkta Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına başladı. Tamamlandığında, park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak. İçinde 312 metrekarelik bir basket sahası bulunacak. 160 metrekare çocuk oyun alanına sahip olacak parkta büyükler için de 35 metrekarelik spor alanı yer alacak. Koşu yolu, oturma alanları, kamelyalar ve eşsiz peyzaj çalışmalarıyla dikkat çekecek park, tam anlamıyla bir yaşam alanı olacak.  


YEŞİLİ ÖNEMSİYORUZ!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeşili önemsediklerini, ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmak için çalıştıklarını belirterek, "Metin Oktay Parkı'nı baştan yaratıyoruz. Arkadaşlarımız çok güzel bir proje geliştirdi. Çalışmalar başladı. Kısa sürede tamamlanacak. Vatandaşlarımızın şehrin merkezinde rahat nefes alabilecekleri, spor yapabilecekleri, oturup sohbet edebilecekleri bir park yaratıyoruz. İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını kısa sürede 4.03 metrekareye çıkardık. Bu gerçekten önemli bir rakam" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.