POLİTİKA Haber Girişi : 03 Haziran 2016 15:44

Tarlada çapa yapan kasketli bir Genel Başkan!

Tarlada çapa yapan kasketli bir Genel Başkan!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Karataş İlçesini ve köylerini ziyaret etti, bir pamuk tarlasında çapa attı, işçi çadırlarını ziyaret etti, köylülerle sohbet etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana Karataş Belediye Başkanı CHP'li Boğaçhan Ünal ve partililer tarafından karşılandı. Kebap ve tatlı ikram edilen Kılıçdaroğlu, sahil kenarında otobüsün üzerinden halka hitap etti.

Kılıçdaroğlu, "Ne yaparlarsa yapılsınlar biz CHP olarak hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. Biz CHP olarak kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP olarak medya özgürlüğünü sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar yargının bağımsızlığını sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar o diktatörü oradan indireceğiz" diye konuştu.



TARLADA ÇAPA YAPTI

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ilçeye Yemişli Köyü'ndeki bir pamuk tarlasına giderek eline kazmayı alıp çapa yaptı. Tarım işçileriyle görüşüp onlarla tokalaşıp sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na 8 köşeli Adana şapkası hediye edildi. Şapkayı takan Kılıçdaroğlu, "Elazığ şapkası takmıştım ama ilk kez Adana şapkası takıyorum" dedi. Tarım işçileri ile köylüler, büyük ilgi gösterdikleri CHP lideri ile selfie ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu'nun şapkanın yan ısıra beyaz gömlek ile siyah yelek giymesi de dikkat çekti.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.