YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 08 Kasım 2016 08:21

TBB'den Urla'ya tam not

TBB'den Urla'ya tam not
Türkiye Belediyeler Birliği ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri arasında toplantı gerçekleşti. Urla Belediyesi toplantının ardından yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Türkiye Belediyeler Birliğinden tam not aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından Urla Belediyesi'ne ziyarete gelen yetkililer, Belediye Meclis Salonunda Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle bir araya geldi.


Yerel karar alma süreçlerine vatandaşların katılımı konusunda belediyenin kapasitelerini geliştirme çalışmaları için yapılan toplantıda Başkan Sibel Uyar, gelen yetkililere Urla Belediyesince yapılan çalışmaları anlattı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda yetkililer Başkan Sibel Uyar ve Birim Müdürlerine genel olarak "Yapılan çalışmalarda vatandaşların fikirlerinin alınması" gibi sorular sordular. Sorular üzerine yapılan çalışmaları anlatan Başkan Sibel Uyar, Türkiye Geneli Muhtarlar Çalıştayı, Semt Evleri, Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme gibi birçok çalışmayı anlattı.  


Karşılıklı soruların ardından biten toplantının sonunda ise Urla Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar Türkiye Belediyeler Birliği tarafından beğenilerek, takdirle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.