GÜNDEM Haber Girişi : 04 Ocak 2017 21:09

Teröre karşı Buca'dan ortak çığlık yükselecek

Teröre karşı Buca'dan ortak çığlık yükselecek
Üst üste yaşanan acı olaylara karşı Buca siyaset üstü bir mesaj vermeye hazırlanıyorÖnümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek eylemde Menderes Caddesi Türk bayraklarıyla yürüyen dev bir kalabalığa sahne olacak

'Teröre karşı tek vücut olmak zorundayız'. Bu sözlerle başladı konuşmasına Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina. 2017'nin ilk belediye meclis toplantısında söz alan Başkan Piriştina, '47 mahalle muhtarımla bir araya geldik. Ana gündem konumuz ülkemizde üst üste yaşanan terör saldırılarıydı. Muhtarlarım ortak bir eylem yapmamız gerektiği yönünde görüş bildirdi. Ben de partiler üstü, siyaset üstü bir eylem yapmamız gerektiği konusunda onlarla aynı fikirdeyim. Düşündük, bunun en iyi yönteminin teröre karşı tek vücut olduğumuzu gösterecek, terörden korkmadığımızı, korkmayacağımızı gösterecek bir eylem olmasına karar verdik. Önümüzdeki günlerde Menderes Caddesi boyunca ellerimizde Türk bayraklarıyla kortej oluşturacağız. Muhtarlarıma söyledim. Geniş katılım için hepimiz çalışacağız. Buca'dan tüm dünyaya terörün bizi yenemeyeceğini göstereceğiz. Sadece Bucalılar değil tüm İzmirliler'i bu anlamlı etkinliğe davet edeceğiz. CHP'lisi de AKP'lisi de hep birlikte kol kola o gün orada olacağımıza inanıyorum' diye konuştu.

DENETİM KOMİSYONUNA KİMLER SEÇİLDİ?

Buca Belediyesi Ocak ayı toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri de belli oldu. CHP Grubu Kasım Akdağ, Serkan Kalmaz ve Ali Güzel'i, AK Parti Grubu ise Emrullah Duran ve Serkan Elçi'yi aday gösterdi. Gizli yapılan oylamanın ardından  Kasım Akdağ 27, Serkan Kalmaz 26, Ali Güzel 24, Emrullah Duran 26 ve Serkan Elçi 27 oy alarak Denetim Komisyonu üyesi olmaya hak kazandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.