YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 23 Mart 2021 12:30

Torbalı Belediyesi’nden işitme engelli futbolculara destek

Torbalı Belediyesi’nden işitme engelli futbolculara destek

Torbalı Belediyesi, Türkiye Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü’nün en büyük destekçisi. Belediye son olarak kulübün, antrenman ve kamp malzemeleri ile maçlarda giyecekleri formaları karşıladı.

Torbalı Belediyesi’nden
işitme engelli futbolculara destek

Destek belediyeden başarı onlardan

 

2014 yılında kurulan Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü üst üste yaşamış olduğu şampiyonluklarla Süper Lig’e kadar çıkmayı başardı. 3 yıldır Türkiye Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü’nün en büyük destekçisi Torbalı Belediyesi. Kurulduğu andan bu yana adını başarılarla duyuran kulübe Torbalı Belediyesi’nden bir destek daha geldi. Önümüzdeki günlerde top başı yapacak olan kulübün, antrenman ve kamp malzemeleri ile maçlarda giyecekleri formaları karşılayan Torbalı Belediyesi, dün kulüp yöneticileri ve futbolcuları da belediyede ağırladı.

ANTRENMAN VE KAMP MALZEMELERİ BELEDİYEDEN

Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü Başkanı Hasan Karavar, 2. Başkan Cihan Baş ve kulübün aynı zamanda milli futbolcuları Janbert Özeşer, İmamettin Sunmez ve İsmail Kardaş Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu ile bir araya geldi. Yakupoğlu’na bugüne kadar kulübe verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Karavar ve futbolcular Yakupoğlu’na şampiyonluk sözü verdi. Kamp ve antrenman malzemelerini teslim alan kulüp, kısa süre içerisinde antrenmanlarına başlayacak.

YAKUPOĞLU: ONLARA DESTEK OLMAK BORCUMUZ

Torbalı Belediyesi’nin desteğini her zaman omuzlarında hissettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Hasan Karavar, “Torbalı Belediyesi bizim zaferler yolunda en büyük destekçimiz. Bu yıl da bize destek sözü verdiler. Tüm spor malzemelerimizi bize teslim ettiler. Biz de başarılara imza atıp, bu güvenin karşılığını vermek istiyoruz. Tekrardan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Torbalı Belediyesi olarak spora ve sporculara yönelik destekleri artırarak sürdürdüklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, “Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü göğsümüzü kabartan bir kulübümüz. Onların yanında olmak bizim de belediye olarak borcumuz. Eminiz ki çok daha başarılı sonuçlar alacaklar. Hem milli takımımıza hem de Torbalı’ya çok büyük katkıları olan kulübümüzün her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.