POLİTİKA Haber Girişi : 09 Nisan 2017 00:28

Tuncay Özkan'dan Erdoğan'a jet kontra

Tuncay Özkan'dan Erdoğan'a jet kontra
CHP İzmir Miletvekili Tuncay Özkan Trabzon'da karıştığı tartışmayla ilgili bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşı karşıya geldi

Trabzon'un Maçka ilçesinde referendum kampanyası için çıktığı seçim otobüsü üzerinde sivil polis olduğu söylenen bir kişiyle tartışan Tuncay Özkan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki geldi. Trabzon Valiliği'nin hakkında idari soruşturma başlattığı Tuncay Özkan hakkında 'bu ağızla kalkacaksın it diyeceksin. O adam güye köşe yazarlığı yapmış, kitap yazmış' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özkan'dan yanıt gecikmedi.

 

Tuncay Özkan mesajında şunları söyledi..

Bir provokatörün sıradan,ucuz yalanlarını Cumhurbaşkanı'ndan duymak ne hazin!Oysa müdahil olan emniyet müdürüne sorsa gerçeği öğrenirdi.

Polis çıkan provakatörün ucuz yalanlarını,bedeli edep ile ödenmiş benim yaşamımı karalamakta kullanmak,o makama hiç yakışmadı.

Sayın Cumhurbaşkanı: Gene çürük temel üzerine yapı kurdunuz. Siyasetçi olmak ile Cumhurbaşkanı olmak arasındaki fark da buradadır.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.