GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2017 12:51

Türkiye'yi kimsenin küme düşürmeye hakkı yok

Türkiye'yi kimsenin küme düşürmeye hakkı yok
Baykal 100 yıllık oturtulmuş devlet geleneğimiz rafa kaldırılarak tekrar başa ve geriye dönmemiz istenmektedir.

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde 'hayır' toplantısına katılarak  İzmirlilere hitap etti. Baykal, 15.45'te Otokent'i ziyaret ederek Otokent esnafına Anayasa değişikliğine neden hayır denilmesini anlattı.  

Deniz Baykal'ın Otokent ziyaretinde CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina eşlik etti. Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir Deniz Baykal'ı ağırlamaktan son derece memnun oldukları belirterek sitemiz bölgemizde en büyük otomotiv ticaret merkezi, Türkiye'de tek ve örmek projeolduğunu vurgulayan Demir otokent esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür etti.

Otokent ekonomik gelişimin özü

Deniz Baykal bugün anlamlı ve özel bir gün 18 Mart Çanakkale Deniz zaferinin 102 yılı bu ülke için bizlerin ve çocuklarımızın rahat ve uygar bir yaşam sürmesi için canlarını veren Şehitlerimizi rahmetle anarken Gazilerimize de şükranlarımızı sunarım. İzmir her konuda örnek kent olduğunu göstermektedir, Otokent projesi de ikinci el Otomotiv sektörü için Türkiye'de tek olması doğru ve yerinde bir karardır. Bu tür projelerle ikinci el araba satışları denetim altına alınmaktadır, bu tür girişimler tüketici açısından güvenli bir alışveriştir. Otokent içinde Trafik Tescil, noter, Banka bulunması tam kapasiteli sistemin oturtulmuş olduğunu görmektedir, Otokent ekonomik gelişimin özü, Türkiye'de ekonominin kalbi otomotiv sektöründe öncü oluşturmasıyla İzmir yine Öncülük yapmıştır bu projeye katkı koyanlara ülkem adına teşekkür ederim dedi.

100 Yıllık devlet geleneği rafa kaldırılıyor

Deniz Baykal 100 yıllık oturtulmuş devlet geleneğimiz rafa kaldırılarak tekrar başa ve geriye dönmemiz istenmektedir. Bugün yapılmak istenen değişikliğe karşı çıkmalıyız. Cumhuriyet, Demokrasi korunmalı Adalet tam ve bağımsız sağlanmalı. Devleti yönetenler bu geleneklerimizi ve geleceğimizi yok edecek Anayasa değişikliğini TBMM alamadıkları yetkiyi milletten almak istiyorlar bu yetkiyi onlara vermemeliyiz.Bugün devleti yönetenler aynı dış güçler gibi bizleri ayrıştırmak ve birbirimize düşürmek istiyorlar bu oyunu bozmalıyız. Otokent esnafı ekonominin içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyor bu doğrultuda karar alacağınıza ve Devleti koruyacağınıza inanıyorum. Türkiye'yi kimsenin küme düşürmeye hakkı yok, ülkemiz bugün bölgede değil Dünya'da lider olmalıdır. Devleti yönetenler bugün Türkiye'nin saygınlığını yitirme gayreti içindeler buna izin vermemeliyiz parçalanmaya, bölünmeye ve ayrıştırmaya değil Yurtta Barış Dünya'da barış anlayışına hakim kılacak anlayışla devleti yönetmeliyiz bizim anlayışımız Mustafa Kemal Atatürk'ün getirdiği anlayış saygın ve gelişmiş bir Türkiye'dir dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.