POLİTİKA Haber Girişi : 04 Haziran 2018 10:55

ULUPINAR: ÇİFTÇİMİZ YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖNECEK

ULUPINAR: ÇİFTÇİMİZ YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖNECEK
İYİ Parti İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmalarını Menderes havzasında sürdürdü.
Ulupınar: Çiftçimiz yüzünü güneşe dönecek!

İYİ Parti İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmalarını Menderes havzasında sürdürdü. İlçe merkezinin yanı sıra çok sayıda köyü de ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayları, tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorunların çözümü için ne yapacaklarını anlattı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, Bülent Kırılmaz, Ülkü Doğan, Burcu Bostancıoğlu ve parti il yönetimi Menderes'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe merkezinin yanı sıra köyleri de tek tek dolaşan İYİ Partililer, Mendereslilerin sorunlarını dinledi ve destek sözü aldı.

ÜRETİCİ NEFES ALAMIYOR
İYİ Parti İzmir milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, çiftçi ve üreticinin yanlış politikalar sonucunda nefes alamaz hale geldiğini söyledi. Ziyaretlerinde İYİ Parti'nin Türkiye'nin umudu olduğunu bir kere daha gördüklerini kaydeden Ulupınar, ülke imkanlarının bizi dünyanın en büyük tarım deposu yapabilecek yeterlilikteyken, hem ineği, hem de samanı ithal eden ülke durumuna düşürüldüğünü ifade etti.

ÇİFTÇİYE %50 İNİDİRİMLİ MAZOT MÜJDESİ
Türkiye'nin müteahhit ekonomisine dönüştürüldüğünü ifade eden İYİ Partili Ulupınar, "Menderes'te çiftçimizin sorunlarını dinledik. Ekonomide bozuk ve öngörüsü olmayan anlayışın sonucunda tarım ve hayvancılık milli olmaktan çok uzaklaştı. Çiftçimiz yoksul, bölgede yaşayan gençler ise işsiz kalıyor. Hedefimiz iktidar olunca 5 yıl içinde tarım ve hayvancılıkta kendisine yetebilen bir ülke olmak. Tarımda Dönüşüm ve Verimlilik Stratejisi Çerçeve Programı'nı uygulamaya koyacağız. Bugün acımasız şartlar ve bankaların kıskacı yüzünden tarım yapamayan çiftçimize yeni olanaklar sağlayacağız. Genel başkanımızın açıkladığı en büyük müjdelerden birini tekrarlamak istiyorum. Çiftçimizin mazotu %50 indirimli almasını sağlayacağız. Çiftçimizin takipteki borçları için, faiz yüklerini kaldıracağız, krediye erişimini kolaylaştıracağız. Tarım sigortalarını yaygınlaştıracak ve maliyetlerini düşüreceğiz. Çiftçilerimizin ürünlerini daha kolay, aracısız ve gerçek değerinde, pazarlayabilmesi için tedbirler alacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.