GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ocak 2018 15:37

Urla esnafı taleplerinin yerine gelmesini istiyor

Urla esnafı taleplerinin yerine gelmesini istiyor
Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özün, ilçenin ikinci bir sanayi sitesine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Urla’ya yeni sanayi sitesi istiyorlar…

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özün, ilçenin ikinci bir sanayi sitesine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Sanayi sitesi esnaf sanatkarı ile biraraya gelen Özün, ‘Mevcut sitemizdeki üyelerimizle sık sık biraraya geliyoruz. Odamıza iletilen talepler doğrultusunda sanayi sitemizin artık ihtiyaçları karşılayamadığı anlaşılıyor. Özellikle keresteci, mermer, hurdacı, harfiyatçı ve benzer meslek kolları için mevcut sitemize ilaveten daha geniş ve kullanımlı alanlara sahip ikinci bir sanayi sitesi inşa etmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta odamızın genel kurulunu gerçekleştirdikten sonra ilk işimiz bu olacak. Bu proje sadece esnaf sanatkarın değil, özellikle yaz aylarında nüfusu bir hayli büyüyen ilçe halkının da menfaatinedir’ diye konuştu.

Urla’nın gözde bir turizm merkezi olduğunu hatırlatan Özün, ‘Büyüyen Urla’da hem yerli halkın hem de yazın gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarını güler yüzü ve nasırlı elleri ile esnaf sanatkarlarımız karşılıyor. Esnaf sanatkarın daha iyi şartlarda çalışabilmesi, verdikleri  hizmetin kalitesini de artıracaktır. Daha iyi hizmet de tüketicilerin, halkımızın menfaatine olacaktır. Bu noktada oda yönetimi olarak üzerimize düşeni yapacağız’ dedi.

İşbirliği altında

İkinci sanayi sitesini en geç 2020 yılına hayata geçirmeyi istediklerini belirten Başkan Özün sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Konu hakkında gerekli analizleri yaptık, hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki hafta kongremiz var ama bu süreç bizim çalışmalarımızı engellemiyor. Zaten üyelerimize genel kurulumuzda yeni dönem projelerimizi aktaracağız. Bugüne kadar programlı, akla ve bilime dayalı projelere ağırlık vermemiz nedeniyle çalışmalarımızda başarılı olduk. Önümüzdeki dönem daha geniş ve kullanışlı alanlara sahip ikinci sanayi sitesi konusunu yerel yönetimlerimizle, mülki amirlerimiz ile görüşerek işbirliği altında çözmeye çalışacağız. Hedefimiz en geç 2020 yılına kadar hayata geçirmek ama iyi planlanmış çalışmalarla daha önce de yeni bir sanayi sitesine kavuşabiliriz. Bu konuda esnaf kesimi olarak netiz. Sanayi sitesinde ziyarette bulunduğumuz üyelerimizin bize gösterdikleri güven ve sevgi de azmimizi artırıyor. Onlar oda yönetimine güveniyor, biz de sorunlarını çözmek için daha fazla çalışacağız’

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.